2777
2789

کسانیکه خیاطن ازکدوم متدراضین وبرای آموزش پیشنهادمیدن مولریاگرلاوین ودلیلشم لطف کنین بگین؟؟؟؟؟؟

@هارا  

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرلاوین اسون شده . خیلی راحته.  توی دو روز 2 تا مانتو و 3 تا لباس خونگی دوختم . متد تجربیه 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
هاراجان آخه میگن خیلی ایرادداره ریزه کاریش زیاده

عزیزم من 5 ساله گرلاوین میدوزم. اما گرلاوینم با همه فرق داره میگم که خیلی اسون شده . خیلی هم تمیز در میاد.  

متریک هم کار کردم اما گرلاوین راضی ترم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
عزیزم من 5 ساله گرلاوین میدوزم. اما گرلاوینم با همه فرق داره میگم که خیلی اسون شده . خیلی هم تمیز در ...

این مربی که قراره برم پیشش یه خیاط قدیمی بنظرت الان متددگرلاوین بروزواصلاح شدشوبلده؟؟؟؟