2777
2789
عنوان

شوهرم گفت از نگاه سوسکیت حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 73 پست
برو‌بدوز ‌مهریه‌اتم‌بزار اجرا ‌باخانوادتم‌خیلی‌جدی‌صحبت‌کن‌بگو‌من‌الان‌برم‌فردا‌بایه‌بچه‌‌بیام‌بهتر

مهریه آنچنانی ندارم....صحبت جدی کردم بابام دوتا خوابوند زیرگوشم خفم کرد

کاش میشد........
خریت کردم....هردفعه زوجهای فامیلشون رو میبینم گریه ام میگیره حالم بد میشه بس ک خوش و عاشقن و ما مثل ...

با مادرت حرف بزن.محاله دلش رحم نیاد مگر اینکه مادر نباشه

بگو منو نمیخواد.

اصلا بگو خودمو میکشم 

چه میدونم هر چی که بلدی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بحث بکارت نیس....کل زندگیم چون دختر بودم کسی نمیخواستم

چرا‌فکرتو‌خراب‌میکنی‌‌حتما‌تو‌خونه‌زیاد‌میشستی‌برو سرکار‌مسجد‌دانشگاه‌اینور‌اومور‌هزارتا‌میاد برات

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
با مادرت حرف بزن.محاله دلش رحم نیاد مگر اینکه مادر نباشه بگو منو نمیخواد. اصلا بگو خودمو میکشم&nbs ...

میگه بکش چه بهتر راحت میشم.....مادرم همیشه پسرمیخواست و من چون دختر بودم ازم متنفر بود همیشه لهم میکرد و میخواست دورباشم ازش پدرمم همینجور

کاش میشد........
مهریه آنچنانی ندارم....صحبت جدی کردم بابام دوتا خوابوند زیرگوشم خفم کرد

هرچقدر‌باشه‌بگیر‌کوتاه‌نیا‌فردا بری بدبخت‌میشیا

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
😭😭😭

ولش‌کن‌حرف‌نامزدتو‌باو

حتما‌خودش‌زیاد ازاین‌حرفا‌شنیده‌که‌به‌تو‌گفته‌وگرنه‌شعورم خوب‌چیزیه

برام دعاکنین ک خدا یه راهی پیش پام بزاره

ایشالا که‌خدا بدادت برسه‌عزیزم

خریت کردم....هردفعه زوجهای فامیلشون رو میبینم گریه ام میگیره حالم بد میشه بس ک خوش و عاشقن و ما مثل ...

پس با این شرایط جوری باش که اون میخاد و جوری رفتار کن که اون میخاد، اما

اما بهش پا نده،یه کاری کن له له بزنه برات ولی تو پا نده،بزار یکم جلز ولز کنه و دستش بهت نرسه قدرتو بدونه

میگه بکش چه بهتر راحت میشم.....مادرم همیشه پسرمیخواست و من چون دختر بودم ازم متنفر بود همیشه لهم میک ...

خدایاااا باورم نمیشه!!!!

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...