بستنی_دوقلو مدیر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 293 عنوان شوهرم گفت از نگاه سوسکیت حالم بهم میخوره | مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 73 پست خسته شدم بخدا....بریدم....دلم گرفته.....همش جنگ همش دعوا....همه رو به من ترجیح میده آدم حسابم نمیکنه باهام حرف نمیزنه اینم ک از الانش😭 کاش میشد........ 1398/06/04 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بستنی_دوقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 293 بروبدوز مهریهاتمبزار اجرا باخانوادتمخیلیجدیصحبتکنبگومنالانبرمفردابایهبچهبیامبهتر مهریه آنچنانی ندارم....صحبت جدی کردم بابام دوتا خوابوند زیرگوشم خفم کرد کاش میشد........
پری❤ عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 8466 خریت کردم....هردفعه زوجهای فامیلشون رو میبینم گریه ام میگیره حالم بد میشه بس ک خوش و عاشقن و ما مثل ... با مادرت حرف بزن.محاله دلش رحم نیاد مگر اینکه مادر نباشهبگو منو نمیخواد.اصلا بگو خودمو میکشم چه میدونم هر چی که بلدی بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
دنیا9472 عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 929 اصلا بحث بکارت نیس....کل زندگیم چون دختر بودم کسی نمیخواستم چرافکرتوخرابمیکنیحتماتوخونهزیادمیشستیبرو سرکارمسجددانشگاهاینوراومورهزارتامیاد برات برایسلامتیوطولعمرپدر،مادر، برادرو دوتا دخترای نازم وهمسرمیهصلواتمیفرستی. اگه فرستادی لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
بستنی_دوقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 293 با مادرت حرف بزن.محاله دلش رحم نیاد مگر اینکه مادر نباشه بگو منو نمیخواد. اصلا بگو خودمو میکشم&nbs ... میگه بکش چه بهتر راحت میشم.....مادرم همیشه پسرمیخواست و من چون دختر بودم ازم متنفر بود همیشه لهم میکرد و میخواست دورباشم ازش پدرمم همینجور کاش میشد........
دنیا9472 عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 929 مهریه آنچنانی ندارم....صحبت جدی کردم بابام دوتا خوابوند زیرگوشم خفم کرد هرچقدرباشهبگیرکوتاهنیافردا بری بدبختمیشیا برایسلامتیوطولعمرپدر،مادر، برادرو دوتا دخترای نازم وهمسرمیهصلواتمیفرستی. اگه فرستادی لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
فافانوریزدان عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 3337 از سوسک چندش تر نیست و ایشون درواقع شمارو چندش خطاب کردن متاسفانه
بستنی_دوقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 293 از سوسک چندش تر نیست و ایشون درواقع شمارو چندش خطاب کردن متاسفانه 😭😭😭 کاش میشد........
بستنی_دوقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 293 هرچقدرباشهبگیرکوتاهنیافردا بری بدبختمیشیا ن ک نیستم کاش میشد........
دنیا9472 عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 929 😭😭😭 ولشکنحرفنامزدتوباوحتماخودشزیاد ازاینحرفاشنیدهکهبهتوگفتهوگرنهشعورم خوبچیزیه برایسلامتیوطولعمرپدر،مادر، برادرو دوتا دخترای نازم وهمسرمیهصلواتمیفرستی. اگه فرستادی لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
بستنی_دوقلو مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 293 ولشکنحرفنامزدتوباو حتماخودشزیاد ازاینحرفاشنیدهکهبهتوگفتهوگرنهشعورم خوبچیزیه برام دعاکنین ک خدا یه راهی پیش پام بزاره کاش میشد........
دنیا9472 عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 929 برام دعاکنین ک خدا یه راهی پیش پام بزاره ایشالا کهخدا بدادت برسهعزیزم برایسلامتیوطولعمرپدر،مادر، برادرو دوتا دخترای نازم وهمسرمیهصلواتمیفرستی. اگه فرستادی لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
9898salehe عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 498 خریت کردم....هردفعه زوجهای فامیلشون رو میبینم گریه ام میگیره حالم بد میشه بس ک خوش و عاشقن و ما مثل ... پس با این شرایط جوری باش که اون میخاد و جوری رفتار کن که اون میخاد، امااما بهش پا نده،یه کاری کن له له بزنه برات ولی تو پا نده،بزار یکم جلز ولز کنه و دستش بهت نرسه قدرتو بدونه
پری❤ عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 8466 میگه بکش چه بهتر راحت میشم.....مادرم همیشه پسرمیخواست و من چون دختر بودم ازم متنفر بود همیشه لهم میک ... خدایاااا باورم نمیشه!!!! بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...