2777
2789
عنوان

شوهرم گفت از نگاه سوسکیت حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 73 پست
تمومش‌کن‌‌این‌انگار دلش‌یجا‌دیگه‌بنده‌وگرنه‌خوردت‌نمیکرد‌حداقل‌بیشتر تحقیق‌کن

منو نمیخاست اصلا منم نمیخاستمش یه ازدواج سنتی مسخره ک از خواستگاری تا عقد کمتر یه هفته فاصله بود

کاش میشد........
نیستم متاسفانه.....خانواده امم پشتم نیستن اصلا

الان‌یارو‌مجرد‌باکره‌نیست‌‌عینشم‌نمیاد‌میره‌میدوزه‌تو‌چرا‌دلخوری‌چرا اصلا باید به‌خانوادات‌بگی

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه باکره نیستی میخوای مردی که از همه وجودت بدش میادو تحمل کنی😐نکن با خودت دختر نزار بیشتر از این خار و خفیف بشی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
چه اجباری؟؟در هیییچ شرایطی مجبور نیستی خودتو بدبخت کنی

وقتی مادرم تحمل دیدنمو نداره وقتی پشتوانه مالی ندارم وقتی طلاق بگیرم و جا نداشته باشم و باکره نباشم و بی آبروبشم فرقی با این زندگی نداره فکرکنم

کاش میشد........
منو نمیخاست اصلا منم نمیخاستمش یه ازدواج سنتی مسخره ک از خواستگاری تا عقد کمتر یه هفته فاصله بود

برو‌بدوز ‌مهریه‌اتم‌بزار اجرا ‌باخانوادتم‌خیلی‌جدی‌صحبت‌کن‌بگو‌من‌الان‌برم‌فردا‌بایه‌بچه‌‌بیام‌بهتر

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
الان‌یارو‌مجرد‌باکره‌نیست‌‌عینشم‌نمیاد‌میره‌میدوزه‌تو‌چرا‌دلخوری‌چرا اصلا باید به‌خانوادات‌بگی

اصلا بحث بکارت نیس....کل زندگیم چون دختر بودم کسی نمیخواستم

کاش میشد........
وقتی مادرم تحمل دیدنمو نداره وقتی پشتوانه مالی ندارم وقتی طلاق بگیرم و جا نداشته باشم و باکره نباشم ...

تو‌حلال‌شوهرت‌بودی‌چه‌بی‌ابرویی‌درست‌تحمل‌میکردی بهتر‌بود‌اما.گناهم‌نکردی

با این شرایط که میگی چرا تن به رابطه کامل دادی؟باید تا عروسی صبر میکردی

خریت کردم....هردفعه زوجهای فامیلشون رو میبینم گریه ام میگیره حالم بد میشه بس ک خوش و عاشقن و ما مثل غریبا😭

کاش میشد........