2777
2789

میخوام بدونم با چه علایمی متوجه بارداری شدید....

من۱ روز پیش لکه بینی قهوه ای داشتم (مثل دوره ای که سر بچه ام باردار بودم و ماه سوم لکه بینی داشتم) ولی مطمئنم که هیچچچچ احتمالی برا باردار بودنم نیست از طرفی علایمی مثل کمی تهوع و همین ۵ روز لکه بینی رو دارم یعنی ممکنه باردار باشم؟؟؟؟پریودیم هم عقب افتاده...ماه گذشته که رفتم سونو گفت تخمدانت پلی کیستیک هست البته تقریبا دو ساله پیش هم رفتن بم گفتن ولی کاری نکردم.چون دکترم گفت فقط اگه خواستی باردار شی باید قرص بخوری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل بارداری اولم احساس میکردم تو دهانم قرص آهن ترکیده بوی آهن زنگ زده احساس میکردم😆😂

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

احساس بی حالی اندکی بی قراری گاهی افت فشار و لکه بینی

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

خواب آلودگی شدیدوبی حالی وکسلی

بزرگ شدن سینه هام

خواب دیدم داره ازسینه هام شیرمیاد(جدی نگرفتم)

ازوقت پریودم گذشت وبی بی زدم مثبت شد

من وحشتتتتت

من دیوانه

من نابود

😢😢😭😭

بچه ناخواسته خیلی سخته

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

من دوتا ناخواسته اصلا تهوع نداشتم یکی شون یهو سردرد شدید گرفتم رفتم دکتر گفت شاید بارداری بهت قرص نمیدیم گفتم نه بابا باردار نیستم گفت برو آز بده رفتم تست زدم اره باردار بودم دونی هم پری عقب افتاد و ترشح غلیظ داشتم بداخلاق شدم شک کردم بازم باردار بودم الان دوتا دختر گل با فاصله هجده ماه دارم بخدا با کاندوم و ای یو دی هم میترسم

خواب آلودگی شدیدوبی حالی وکسلی بزرگ شدن سینه هام خواب دیدم داره ازسینه هام شیرمیاد(جدی نگرفتم) از ...

الان باردار هستید؟یا به دنیا اومده؟

به بچتون نفهمونید ناخواسته هست

من خودم ناخواسته هستم و مامانم همیشه زده تو سرم!

ناخواسته الکیه  مگه میشه نفهمن

منم یه زمانی مثل شمافکرمیکردم

تااینکه اومدبه سرم

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

ناخواسته ن اینکه نخام اینکه اقدام جدی نداشتم و ماهی ک گفتم جلوگیری کنم باردارشدم😑

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
الان باردار هستید؟یا به دنیا اومده؟ به بچتون نفهمونید ناخواسته هست من خودم ناخواسته هستم و مامانم ...

هنوزباردارم،آخرامه دیگه

آخرای۸ماهگیمه

منم ناخواسته هستم مامانم هروقت تعریف میکنه میخواست منوبندازه ناراحت نمیشم اصلا

الان ازهمه بچه هاش منوبیشتردوست داره