2777
2789
عنوان

خانم هایی که ناخواسته باردار شدید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 34 پست
هنوزباردارم،آخرامه دیگه آخرای۸ماهگیمه منم ناخواسته هستم مامانم هروقت تعریف میکنه میخواست منوبندازه ...

مشکل اینجاست که دوستم نداره!

و نمیخواست منو بندازه فقط میگه نمیخواستمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری من ناخواسته بوددلیلش هم این بودکه بلافاصله بعدازنعوذهمسرم کاندوم استفاده نکرد..ترشحات خیلی کم هم باعث بارداری میشه...اینوگفتم که کسایی که ازکاندوم استفاده میکنن حتماحتماحتمابلافاصله بعدازنعوظ کاندوم استفاده کنم که مثل من شوکه نشن

مشکل اینجاست که دوستم نداره! و نمیخواست منو بندازه فقط میگه نمیخواستمت

منم نمیدونم وقتی به دنیابیادبهش چه احساسی پیدامیکنم

ولی الان میدونم که دوسش ندارم

مقصرم شوهرمومیدونم

این حاملگی واسه من یه عذاب بود

توعمرم انقدغصه نخورده بودم انقدگریه نکرده بودم

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
منم نمیدونم وقتی به دنیابیادبهش چه احساسی پیدامیکنم ولی الان میدونم که دوسش ندارم مقصرم شوهرمومیدو ...

کاش نگه نمیداشتی اگر این حس رو داشتی....💔

ولی مطمئنم به دنیا میاد و حالشو میبری از داشتنش

من دوتا ناخواسته اصلا تهوع نداشتم یکی شون یهو سردرد شدید گرفتم رفتم دکتر گفت شاید بارداری بهت قرص نم ...

عزیزم منم دختردومموناخواسته باردارم

به فکرپسردارشدن هستین؟

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
منم نمیدونم وقتی به دنیابیادبهش چه احساسی پیدامیکنم ولی الان میدونم که دوسش ندارم مقصرم شوهرمومیدو ...

بخدا منم از دومی بدم.میومد هرکاری میکردم سقط بشه تا آخرش ناراحتی و گریه سزارینم بودم ولی الان انقد دوسش دارم انقد معصومه الهی قربونش بشم از خودته باید دوسش داشته باشی وقتی میخنده الهی فداش شم الان خوابه دستاشو انداخته عقب انقد پاکه

علائم پریودی.. من همش فک میکردم الان پریود میشم ولی نمیشدم تا اینکه دو هفته از زمان پریودیم گذشت بع ...

من اللن ترشح سفید غلیظ دارم و آخرین قاعدگی ام ۲۹ تیر بوده یعنی باردارم؟؟؟؟؟آزمایش بتا چیزی نشون میده اگه باردار باشم؟؟؟

کاش نگه نمیداشتی اگر این حس رو داشتی....💔 ولی مطمئنم به دنیا میاد و حالشو میبری از داشتنش

مامانم نذاشت😢😢😭😭😭😭

انقدکه چشموترسوندانقدکه سرزنشم کرد

اصلاحسم بهش عوض نمیشه

اتفاقامیگم کاش سقط میکردم

عزیزم منم دختردومموناخواسته باردارم به فکرپسردارشدن هستین؟

نه دیگه نمیخوام تو سزارین خیلللی سختی کشیدم فک نمیکنم دیگه توان ئه عمله دیگه داشته باشم دوتا سزارین تو هجده ماه شدم انقد سخت بود چون اون یکیم کوچک بود و بلندش میکردم الانم کمردرد دارم 

بخدا منم از دومی بدم.میومد هرکاری میکردم سقط بشه تا آخرش ناراحتی و گریه سزارینم بودم ولی الان انقد د ...

جنسیت بچه هات چیه؟

آخه من واسه دومی برنامه داشتم که پسربشه آخه یه دخترداشتم

میگفتم دومیمم پسرشه جمع کنم

رفتم دکترواسه تعیین جنسیت

ازوقت پریودم گذشت فهمیدم قبل اینکه دکتربرم ناخواسته باردارشده بودم😢😢😭😭

خیلی سخته

همه برنامه هام بهم ریخت کلی آرزوداشتم

جنسیت بچه هات چیه؟ آخه من واسه دومی برنامه داشتم که پسربشه آخه یه دخترداشتم میگفتم دومیمم پسرشه جم ...

هردو دخترم ول کن پسرودختر فرقی ندارن اتفاقا دوتا دختر خوبه باهم بزرگ.بشن خیلی واسشون خوب میشه شاید پسر بود و مشکل داشت همون که سالمه از همه مهمتره هیچ وقت حکمت خدارو دست کم نگیریم من این دخترم و انقد دوست دارم از خودمم بیشتر هروقت نگاش میکنم واسم میخنده خجالت می کشم که نمیخواستم بدنیا بیاد