من۱ روز پیش لکه بینی قهوه ای داشتم (مثل دوره ای که سر بچه ام باردار بودم و ماه سوم لکه بینی داشتم) ولی مطمئنم که هیچچچچ احتمالی برا باردار بودنم نیست از طرفی علایمی مثل کمی تهوع و همین ۵ روز لکه بینی رو دارم یعنی ممکنه باردار باشم؟؟؟؟پریودیم هم عقب افتاده...ماه گذشته که رفتم سونو گفت تخمدانت پلی کیستیک هست البته تقریبا دو ساله پیش هم رفتن بم گفتن ولی کاری نکردم.چون دکترم گفت فقط اگه خواستی باردار شی باید قرص بخوری...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بارداری من ناخواسته بوددلیلش هم این بودکه بلافاصله بعدازنعوذهمسرم کاندوم استفاده نکرد..ترشحات خیلی کم هم باعث بارداری میشه...اینوگفتم که کسایی که ازکاندوم استفاده میکنن حتماحتماحتمابلافاصله بعدازنعوظ کاندوم استفاده کنم که مثل من شوکه نشن
عزیزم منم دختردومموناخواسته باردارم به فکرپسردارشدن هستین؟
نه دیگه نمیخوام تو سزارین خیلللی سختی کشیدم فک نمیکنم دیگه توان ئه عمله دیگه داشته باشم دوتا سزارین تو هجده ماه شدم انقد سخت بود چون اون یکیم کوچک بود و بلندش میکردم الانم کمردرد دارم
جنسیت بچه هات چیه؟ آخه من واسه دومی برنامه داشتم که پسربشه آخه یه دخترداشتم میگفتم دومیمم پسرشه جم ...
هردو دخترم ول کن پسرودختر فرقی ندارن اتفاقا دوتا دختر خوبه باهم بزرگ.بشن خیلی واسشون خوب میشه شاید پسر بود و مشکل داشت همون که سالمه از همه مهمتره هیچ وقت حکمت خدارو دست کم نگیریم من این دخترم و انقد دوست دارم از خودمم بیشتر هروقت نگاش میکنم واسم میخنده خجالت می کشم که نمیخواستم بدنیا بیاد