2777
2789
عنوان

بابام مخالفه ازدواجم با عشقمه برم پیش دعوانویس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 64 پست
میگ عموهاش فلان کارو کردن...باباش اخلاق نداره...و این حرفا خب اخه نباید من از علی یه بداخلاقی چیزی ...

نه عزیزم تو دوستی ده سالم بمونی نمیبینی. ازدواج کنی میبینی. الان داغی متوجه نیستی 

خب اخه چرا هیچکسی مارو نمیفمه این وسط؟خسته شدم دیگ بقران 

منم خسته شدم انقد خستم که سر اون بدبخت خالی میکنم. خودش میگه بخاطرت صبر میکنم ولی من میترسم بازم بابام مخالفت کنه زندگیش نابود بشه سنش بره بالا خیلی نگرانشم خیلی😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم‌ با مامانش دعواااااا  منم با خواهرش  اصلا ۱ وضعی  نمیدونیم چجوری درسش کنیم

نه من فقط بابام با باباش دعوا کرد.اونم به خاطر اینکه بابام نزدیک بود مچمونو بگیره باهم ینی گرفت ها ما الکی یه چیزی انداختیم وسط😑دیگ بابامم یه دعوای شدید کرد باهاشون😢

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
جواب میده بنظرت این راه؟یعنی به علیم بگیم بیاد؟

حالا به دوست پسرت نگفتی نگفتی

اول خودت یک جلسه برو مشاوره قضیه ات رو بگو اگر صلاح دید پسره روهم ببر

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
نه عزیزم تو دوستی ده سالم بمونی نمیبینی. ازدواج کنی میبینی. الان داغی متوجه نیستی 

وایی منو چی میگی خانواده ش تو حلقمونن هی حرف میندازن پشت سرشون اینا فلانن بهمانن😑😑😑

تازه یه اجی داره یه روز در میون یا حتی به خدا شده هر روز هر روز میاد خونشون ینی اوقم گرفته از خواهرش که انگار کار و زندگی نداره

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
نه من فقط بابام با باباش دعوا کرد.اونم به خاطر اینکه بابام نزدیک بود مچمونو بگیره باهم ینی گرفت ها م ...

خیلی بده خانواده ها باهن بد باشن درست شدنش با خداس 

من ۸ ساله دنباله مجزه میگردم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
خیلی بده وقتی دو خانواده اینجور به هم بخورن حرمتا از بین میره وضع بدی پیش میاد

اره😭😭😭😭😭😭

موافقم👌

میگ عموهاش فلان کارو کردن...باباش اخلاق نداره...و این حرفا خب اخه نباید من از علی یه بداخلاقی چیزی ...

هیچ وقت یه مرد کل اخلاقش رو نا وقتی باهاش نرفتی زیر یه سقف بهت نشون نمیده خاطرت جمع ما همه تو دوران نامزدی بودیم ولی وقتی اومدیم زیر یه سقف خودشونو نشون میدن قبول نداری از خانمهای متاهل دیگه بپرس

واى زبونم مو دراورد از بس گفتم نريد پيش دعا نويسسسس🤕🤕🤕 اگه خيلي دلتون مى خواد مشرك باشين بدبخت با ...

چه ربطی به مشرک بودن داره اولا که از روی قرآن میگن بعد هم جن کجا بوده بگرد تو احادیث میفهمی دعا هست ولی قبول دارم هرکسی هم اینکاره نیست

خدایا شکرت