سلام دوستان. من ماه پیش تخمک کشی کردم و انتقالم افتاد برای سه ماه بعد ... سه روز بعد از پانکچر پریود شدم. اما الان ک باید دوباره پریود بشم هنوز هیچ علائمی از پریود ندارم. طبیعیه ک بعد از پانکچر پریود عقب بیفته ؟شما اگه پانکچر شدین و انتقالتون افتاده برای بعد چجوری بوده پریودتون ؟
خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
ماه قبل بعد از سه روز بعد تخمک کشی پریود شدم خیلی شدید و با دل دردای شدید ک دکترم گفت طبیعیه. ولی برای پریود بعدی چیزی نگفت ک چجوریه و عقب میفته یا نه.اگه باردار باشم ک خیلی خوبه. ولی فکر نمیکنم چون هیچ علائمی ندارم. حتی درد پریودی هم ک خیلیا میگن دارن موقع بارداری من ندارم. پریودام منظم بود قبل تخمک کشی و 23 روزی بود. حالا من این ماه 28 روزه در نظر گرفتم ولی الان با حساب 28 روز هم 4 روز عقب افتاده پریودم
خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
خیلی دیر پریکد شدم. بعد از 15 روز تاخیر. امروز روز 3 انتقالمه
سلام عزیزم چقدر عقب انداختین منم بعد پانکچر دکتر پروژسترون داد بهم ۵عدد بعد ۵ روزم پری شدم الان منتظر پری دومم که شروع کنم به ال دی خوردن ماهه پیش ۲۱ شدم می خوام بدونم شما چند روز عقر انداختین
گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود...
آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم چقدر عقب انداختین منم بعد پانکچر دکتر پروژسترون داد بهم ۵عدد بعد ۵ روزم پری شدم الان منتظ ...
منم ماه قبل که پانکچر شدم دقیقن تاریخی که باید پریود میشدم پریود شدم...ولی این ماه ترشحات تخمکگذاریم که همیشه از دهم یازدهم سیکل شروع میشد از پانزدهم شروع شد...فکر کنم یه چهار پنج روزی دیرتر پریود بشم