2777
2789
عنوان

پریود بعد از پانکچر یا تخمک کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 85282 بازدید | 76 پست
آبشو تخلیه نکردی؟ یا خودش جذب شد؟ شکمت الان مثل قبل کوچک شده؟ 

نه گلم تخلیه نکردم.روزی یه بطری دوغ شووور میخوردم خیارشور و سینه مرغ و روزی سه تا سفیده تخم مرغ یبار هم ژله فقط بعد از یه هفته دردش از بین رفت با اومدن پریود شکمم مثل روز قبل شد .اینم بگم نزدیک یک کیلو و نیم اب اورده بود شکمم والان هرروز پیاده روی میکنم که کلا اثرش برطرف بشه

به زودی دخترکی در خانه ام لبخند میزند😍خدایا شکرتتتت معجزه ات و بارها بهم نشون دادی اینبارم کمکم کن تنهام نزار .دختر گلم و برام نگه دار و خودت صحیح و سالم بزارش تو بغلم. برای مادر شدنم‌دعا کنید و به صلواتی مهمانم کنید🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم تخلیه نکردم.روزی یه بطری دوغ شووور میخوردم خیارشور و سینه مرغ و روزی سه تا سفیده تخم مرغ یبار ...

خدا رو شکر عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام 

منم الان پریود دوم بعد پانکچرپه سیکلام ۲۸ روزست از 

۲۸ سیکل لکه ی قرمز دارم ولی تا الان که روز ۳۰ سیکله از پریود روان خبری نیست 

شما چکار کردی 

تو رو خدا جواب بده 

اعصابم خیلی خورده 

همین لکه های کم پریوده ؟؟؟ 

اره منم پانکچر شدم و هایپر نمیدونم چرا بهم گفتن هایپرم چون ۱۴ تا فولیکول خوب داشتم ولی شکمم خیلییییی ...

فافا جان انتقال چندمت باردار شدی؟ بارداری ای وی اف پر دردسره یا بارداری طبیعی و معمولی هست؟ یعنی از ماه سه به بعد همه چیز ثابت میشه؟ خدا پسرتو زیر سایه ی پدر مادر حفظ کنه

فافا جان انتقال چندمت باردار شدی؟ بارداری ای وی اف پر دردسره یا بارداری طبیعی و معمولی هست؟ یعنی از ...

سلام عزیزم اولین انتقالم بود برای ما ک دکترا گفتن صبر کردن فایده نداره یعنی اولش ی ۶ ماه ک صبر کردم سربع شوهرمو بردم واسه ازمایش گ دکتر اونم ۶ ماه وقت داد ک طبیعی شاید بشه بعد خود دکترش گفت ک برای ما طبیعی تاثیر نداره باید برین ای وی اف. اره مر دردسره صبوری میخواد هزارتا ازمایش باید بدیم هی سونو هی امپول و دارو ولی ارزش داشت چون دکتر شوهرم گفت صبر نکنین برین تو مراحل ای وی اف. از ماه سه به بعد چی ثابت میشه متوجهدنشدم.

مرسی عزیزم دختره اینجا درست نمیشه همش پسر میزنه😂انشالله قسمتوخودت به زودددددددیییی

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

سلام خانوما 

من یک ماه پیش تخمک کشی داشتم و ۳ روز بعدش پریود شدم ولی این ماه یک هفته از موعدم گذشته و اوایل لکه بینی داشتم میخواستم بدونم این اتفاق عادیه بعد تخمک کشی 

(کسی هست کمکم کنه)

سلام خانوما  من یک ماه پیش تخمک کشی داشتم و ۳ روز بعدش پریود شدم ولی این ماه یک هفته از موعدم ...

سلام عزیزم اره طبیعیه نگران نباش

اکثرا بعد تخمککشی ماه اول زودتر از موعد پریود میشی

ولی ماه بعد تا ۱۵روز هم میتونی تاخیر داشته باشی

من الان توناه دومم و منتظرم پریود بشم الان شش روز از سیکلم گذشته

بعداینکه پریود بشم میرم انتقال

ولی فعلا که پری نشدم

براتوام طبیعیه