2777
2789
عنوان

پریود بعد از پانکچر یا تخمک کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 85282 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم پانکچر شدم و هایپر نمیدونم چرا بهم گفتن هایپرم چون ۱۴ تا فولیکول خوب داشتم ولی شکمم خیلیییییی بزرگ شده بود نمیتونم لباس بپوشم روز ۶ بعداز پانکچر یعنی ۱۹ قاعدگیم پریود شدم و خیلی شدیده کمردرد شدید دارم و زیر رحمم از روز پانکچر درد میکنه. برام ال دی داده بخورم و روز۲۱ قاعدگی ی آمپول زیرجلدیم دارم

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام باردار شدین

اره ولی متاسفانه ی ماهه زایمان کردم و بچه هام فوت شدن. 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
منم ماه گذشته پانکچر شدم اما چون شکمم اب اورد انتقال ندادم امروز پریود شدم درد شدیدی دارم فکر کنم طب ...

عزیزم شکمت آب آورد چکار کردی خوب شدی ؟ منم پانکچر کردم شکمم آب آورده، خیلی سرگیجه و تهوع و استفراغ دارم، چند روز بعد از تخمک کشی پریود شدین؟ با پریود شدن این اعلائم هایپری از بین میره؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم شکمت آب آورد چکار کردی خوب شدی ؟ منم پانکچر کردم شکمم آب آورده، خیلی سرگیجه و تهوع و استفراغ د ...

منم ۱۱ خرداد پانکچر داشتم و شکمم اب اورد بعد از ده روز خوب شدم پریود اولم سرموقع شد و از روز ۵ پریودی شروع کردم به پیاده روی روزانه خیلی خوبه برای رحم و خونرسانی

به زودی دخترکی در خانه ام لبخند میزند😍خدایا شکرتتتت معجزه ات و بارها بهم نشون دادی اینبارم کمکم کن تنهام نزار .دختر گلم و برام نگه دار و خودت صحیح و سالم بزارش تو بغلم. برای مادر شدنم‌دعا کنید و به صلواتی مهمانم کنید🙏🙏
منم ۱۱ خرداد پانکچر داشتم و شکمم اب اورد بعد از ده روز خوب شدم پریود اولم سرموقع شد و از روز ۵ پریود ...

آبشو تخلیه نکردی؟ یا خودش جذب شد؟ شکمت الان مثل قبل کوچک شده؟ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست