2777
2789
عنوان

باشگاه(شکم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 265 پست
وای من همیشه ده دقیقه حلقه میزدم خوب بود،ولی چندروزه دارم نیم ساعت میزنم پهلوهام کبود شده،این طبیعیه ...

واسه منم همه پهلوم کبود شده اره طبیعیه تا کم کم عادت کنه بدن به ضربه های حلقه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و این که حرکاتی که می گی برای افزایش حجم و فرم دهی با سن هم بهمون بگو

من قد و وزنم اوکیه 64-170

شکم و پهلو زیاد - با سنم گمشده دیگه 

و اینکه یه هفته است هر روز نیم ساعت حلقه می زنم روغن زیتون می زنم به شکمم و  سلفون می کشم و روش گن می زنم فک می کنم یکم بهتر شده شکمم

شما هم کمک کن و راه حل بده و اسه باسن

ماااااااااااااااااااا می تواااااااااااااااااانیم شکککککککککککککککککککککمی تخخخخخخخخخخخخخخخخخت دااااااااااااااشته باااااااااااااااااشیم

و این که حرکاتی که می گی برای افزایش حجم و فرم دهی با سن هم بهمون بگو من قد و وزنم اوکیه 64-170 شک ...

عزیزم میگن خوب نیست رو شکم با پلاسنیک میبندید گرما ی شکم باعث میشه سم پلاستیک آزاد بشه و تو منافذ باز شده پوست نفود کنه

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
استارتر من چن سال پیش حلقه خریدم تن زیپ ولی این حلفه که می گی سوپر ژله ای چه شکلیه میشه عکس بدی ببی ...

آره عزیزم میدم الان میگیرم

پارت 3  

دوستان عزیزی  که تاحال  حلقه نزدید و کلا بلد نیستید همونطور که در مقدمه گفتم باید یه حلقه ساده 25 تومنی تهیه کنید و با اون حلقه که نه درد داره نه فشار.یمدت تمرین کنید.این حلقه ها برجستگی داره اما به هیچ عنوان درد نداره.چون بسیار سبکه یه پلاستیک سبک در حد سنگینی یه قابلمه باهاش تمرین میکنید تا انشالله بتونید حلقه رو روی شکم حرکت بدید و کنترل کنید.

توجه داشته باشید که شما با وجود این حلقه سبک معمولی نیاز ندارید که برای پوشش دادن کمر از حوله استفاده کنید چون حلقه شما بسیار سبکه و هیچ آسیبی به کمر وارد نمیکنه.با این حلقه صرفا شما تمرین میکنید که حلقه زدن رو یاد بگیرید وگرنه این حلقه کمکی به کوچیک شدن شکم های بزرگ نمیکنه.چونکه ضربه ای نداره که چربی زیر پوست رو بشکنه.

راه کار حلقه زدن برای هر دو نوع حلقه یکسانه که پارت بعدی کامل توضیح میدم.

بریم بعدی؟؟؟؟؟؟؟

من پسرم نمیزاره تایپ کنم دونه دونه تایپ میکنم میزارم ببخشید یکم کندم

واقعا  پس انجامش ندم

پلاستیک نپیچ.اما اگه تو حلقه زدن عالی هستی و مسلط شکمتو روغن زیتون بزن و بعد نرمش حلقه رو مستقیم رو پوست بزن.چون دیگه حلقه زدی با دردش آشنایی و برات عادی شده.اما کساییکه اوله میگیم رو لباس باشه بهتره راجب ورزش باس-ن که خودم مرتب انجام دادم و نتیجه عالی گرفتم بعد ورزش شکم اونم توضیح میدم با عکس

پارت 4    

نحوه حلقه زدن(چه حلقه حرفه ای چه حلقه ساده)  

اول اینکه یه ده دقیقه باید نرمش کرد که بدن یکم گرم بشه.درجا زدن .پروانه زدن.ضربان نوک انگشتی سریع رو شکم برای گرم شدن پوست شکم.

پایان نرمش.باید در فضایی باشید که حلقه به جایی یا چیزی برخورد نکنه.

پاها رو به عرض شونه باز میکنیم.و پای راست نیم قدم کامل باید بالا قرار بگیره .پس یک پا جلو یک پا عقب.

برای اینکه حلقه نیافته شما میتونید از پایین و بالا کشیدن باسنتون برای نگه داشتن حلقه استفاده کنید پس نیاز نیست مثل یه درخت صاف عمل کنید.پایین و بالا رفتن در همون حالت بلا مانع هست.

ولی چنانچه با پایین کشیدنتون نتونستید حلقه رو کنترل کنید قبل از افتادن روی پا حلقه رو با دست نگه دارید چون ممکنه به پاتون بخوره و درد بگیره(هرچند ما نازک نارنجی نیستیم که ما قوی هستیم)  

نکته خیلی مهم.چون حلقه درد داره و این موضوع اوایل یه مسعله اجتناب ناپذیره و مرحله ای هستش که باید تحمل کرد میتونیم با راهکاری آستانه تحمل رو ببریم بالا.

اول اینکه چون دردمون میاد تند تند نفس میکشیم و این تند تند نفس کشیدن باعث میشه بیشتر درد رو حس کنیم.بنابراین سعی کنید اولا یکم یکم نفستون رو حبس کنید.نه اونقدر که دور از جون خفه بشیدااااا.نفس بدید بیرون باز حبس کنید این حتی کمک میکنه ماهیچه های شکم منقبض بشه و در چربی سوزی کمک کنه و اینکه تحمل درد نصف میشه.بعد خودتون خیلییییی قشنگ متوجه میشید که بیشتر میتونید تحمل کنید و تشویق میشید که شمارش رو به 50 برسونید.اگرم نشد میتونید از حرکت بمونید و یه استراحت کوتاه و مجدد شروع کنید.استراحت طولانی نشه چون ببدن سرد میشه و فعالیتتون استوپ میکنه اما سریع عمل کنید بدنتون سر میشه و آستانه تحمل میره بالا

انرژیمون نیافته..بگید تا اینجای کار نظرتون چیه؟هستید؟