2777
2789
عنوان

باشگاه(شکم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 265 پست
وای من همیشه ده دقیقه حلقه میزدم خوب بود،ولی چندروزه دارم نیم ساعت میزنم پهلوهام کبود شده،این طبیعیه ...

آره اشکالی نداره.اما قبلش نرمش کن بدنت گرم بشه.کلا به تایم توجه نکن بشمور حلقه زدنت رو .اینجوری دردت رو هم نمیفهمی

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اشکالی نداره.اما قبلش نرمش کن بدنت گرم بشه.کلا به تایم توجه نکن بشمور حلقه زدنت رو .اینجوری دردت ...

باشه ممنون

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
عزیزم من کلا یکی دوماهه میرم برا یه قسمتایی فرم دهی برا شکم و پهلو هم چربی سوزی کارمیکنم...مربی برام ...

من هم تو خونه برا باس-ن ورزش میکنم دمبل هم گرفتم برا بازو امکان باشگاه رفتن ندارم اما با مربیم در ارتباطم.من باس-ن خیلی خوبی دارم اما شکمم چون جلوی خیلی دیده نمیشه قشنگیش

اگه رانهامم لاغر میشد بد نبود    

اره،اگه واسه منم لاغر میشد خوب 😔ولی فقط تونستم پهلوهامو اب کنم،بازو ورانهام مونده،باید واسه اینا هم چالش انجام بدم

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
من هم تو خونه برا باس-ن ورزش میکنم دمبل هم گرفتم برا بازو امکان باشگاه رفتن ندارم اما با مربیم در ار ...

توخونم عالیه اگه اراده داشتع باشی و مداوم ورزش کنی

منم مشکلم همین شکم و پهلوئه😭اگه بره اندامم خیلی بهترمیشه

میشه برای مستقل شدنم و رفتنم از خونه ی پدرشوهرم یه صلوات بفرستین؟😔ممنونم😔
اهان،فکر کردم عمداً برایه لاغری ران حلقه میزنی با رانهات،😄من پهلوهام کبود شده ودرد میکنه😩

طبیعیه فقط هر زمان که دلت خواست نرو سراغ حلقه تایم مشخص داشته باش.

توخونم عالیه اگه اراده داشتع باشی و مداوم ورزش کنی منم مشکلم همین شکم و پهلوئه😭اگه بره اندامم خیلی ...

من دمبل گرفتم.ورزش باس-ن بدون دستگاه هم عالی میشه.من عکسمو میدم ببینید.فقط مشکل شکم دارم.چاق هم نیستم.

پارت اول  

اول اینکه باید یه حلقه لاغری سوپر ژله ای دوبل تهیه کنید.از ظاهر قطورش نترسید اصلا حین کار با راه کاری که میدم هیچ اذیت نمیشید تازه کلی هم حین کار کیف میکنید.قیمتش 85 تومنه من 80 گرفتم باتخفیف(عکس میدم بعد)

دوستانیکه کلا حلقه نزدن تا حالا.و کلا بلد نیستن.باید یه حلقه سبک معمولی بگیرن که قیمتش 25 تومنه.اون هم برجستگی داره ولی بسیار سبکه که کمک میکنه بدون هیچ دردی باهاش تمرین رو شروع کنن بعد از یاد گیری بزارنش کنار و حلقه اصلی رو برا تمرین تهیه کنن.من پیشنهاد میکنم هر دو رو با هم تهیه کنید.100 تومن برای عالی بودن اندام و ازون مهمتر سلامت بدنتون مبلغ ناچیزیه.پس ایندسته از دوستان باید دو تا حلقه تهیه کنند.(بعد میتونید تو دیوار حلقه ساده رو بفروشید خخخخ.یا اینکه بدید بچه هاتون بازی کنن باهاش)

من دمبل گرفتم.ورزش باس-ن بدون دستگاه هم عالی میشه.من عکسمو میدم ببینید.فقط مشکل شکم دارم.چاق هم نیست ...

اره بده ببینم که بعد باید برم براخواب😊

میشه برای مستقل شدنم و رفتنم از خونه ی پدرشوهرم یه صلوات بفرستین؟😔ممنونم😔

پارت 2  

دوستان حلقه اولین حرکتش از پشت کمر شروع میشه.و چون پشت کمر گوشت و چربی کمی داره مستقیم فشار روی مهره های کمر خواهد بود.و درد بیشتری حس میکنید رو استخون.و کم طاقت تر میشیدضمن اینکه برای افرادی که مثل من گودی کمر دارن.یا به هر عنوان کمر درد دارن در دراز مدت قطعا دردشون بیشتر میشه.

حالا راه کار  

شما باید یه لباس جذب.بپوشید حتمااااااا چسبان و جذب.یا یکسره باشه مثلا مثل من تا رو باسن.یا اینکه یه تاپ شلوارک خیلی جذب که کامل رو هم بیافته و پوشش بده.و یه حوله صورت رو دولا میکنید و میزارید رو کمر.دولا بشه و پشت کمر رو کامل پوشش بده و از فشار و ضربه هولاهوپ(برجستگی ژله ای حلقه)به کمر و مهره ها جلو گیری میکنه.  

اینکه گفتم لباس جذب باشه به این دلیل بود که حوله تو لباس کج و جابجا نشه و قشنگ کیپ بمونه.

دوستانیکه مشکل کمر ندارن برای شروع همینکارو بکنن تا احیانا با درد شدید بدن از حلقه متنفر نشن و کنار نکشن.یمدت که حلقه شد جزوی از علاقشون میتونن بدون حوله هم حلقه بزنن.اما بار اول همیشه درد زیاده ..تناسب اندام ساده نیست.پس باید ادامه داد و تلاش کرد چون ما دنبال سادگی نیستیم به دنبال نتیجه ایم

موافق بودی بگو موافقی و ادامه پارت