2777
2789
عنوان

باشگاه(شکم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 265 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالیه موفق باشی عزیزم.لایکت میکنم بمن درخواست دوستی بده تاپیک رو حفظ کنیم و کنار هم باشیم.مطمعن ...

باشه گلم درخواست دادم بهت

😘😍😘😍

میشه برای مستقل شدنم و رفتنم از خونه ی پدرشوهرم یه صلوات بفرستین؟😔ممنونم😔
اره بریم تل ..منم از فردا میرم بدنسازی با دستگاه

باشه عزیزم تعداد زیاد بشه موافقت کنن چشم.اتفاقا میشه موزیکامو هم بفرستم که خارجیه فول انگیزشی

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
منم به هفته است بعد تاپبک معجزه لاغری حلقه دارم حلقه میزنم روزی نیم ساعت و رزیم غذایی کمخوری برنج و ...

وای من همیشه ده دقیقه حلقه میزدم خوب بود،ولی چندروزه دارم نیم ساعت میزنم پهلوهام کبود شده،این طبیعیه؟

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
چ رشته ای میری ....تغذیه ات چطوره که نتیجه گرفتی یکم توضیح بده لطفا

عزیزم من کلا یکی دوماهه میرم برا یه قسمتایی فرم دهی برا شکم و پهلو هم چربی سوزی کارمیکنم...مربی برام برنامه نوشته‌‌‌‌...غذارو هم سعی میکنم کمتربخورم..همین‌‌..

حلقه هم براشکم و پهلو خوبه

میشه برای مستقل شدنم و رفتنم از خونه ی پدرشوهرم یه صلوات بفرستین؟😔ممنونم😔
منم سه روز حلقه خریدم سه تا تایم ده دقیقه میزنم پهلوم ورانم کبود شده 

چرا رانهات کبود بشه؟

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
چرا رانهات کبود بشه؟

برای اینکه حلقه زدنشون ایراد داره و حلقه رو قبل از اینکه کشیده بشه پایین کنترل نمیکنن بیاد بالا.اگه حلقه کنترل نشه و بیاد رو باس-ن باید با دست گرفتش وگرنه به باس-ن و ران صدمه میزنه که صدمش جدی نیست جزعیه

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
درست بلد نیستم بزنم میاد روی ران هام منم میزنم کبود شده 

اهان،فکر کردم عمداً برایه لاغری ران حلقه میزنی با رانهات،😄من پهلوهام کبود شده ودرد میکنه😩