نه بابا من تا خود دیشب اصلا نمیدونستم قرعه کشی داره بیشتر به خاطر تخفیف بود
منظورم به شما نبود کلی گفتم من خودم بخاطر قرعه کشی وسوسه شدم😊 چند بار به شوهرم گفتم نیامد رفتیم از عمده فروش گرفتیم.
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین
با خرید از فروشگاه زنجیره ای، فقط پولدارها رو پولدارتر می کنید از کاسب های محله خودتون حمایت کنید
وای دقیقا حرف شوهرمو زدی!
میگه یه جا خوندم : من، بجای اینکه از فروشگاه های زنجیره ای خرید کنم که صاحبش چندمین ماشینشو بخره،از فروشگاه محلمون خرید میکنم که بتونه دخترشو بفرسته کلاس رقص😍😍
عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤