2777
2789
عنوان

چن قلم وسایل ضروری یه میلیون!!!!+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 60 پست
با خرید از فروشگاه زنجیره ای، فقط پولدارها رو پولدارتر می کنید از کاسب های محله خودتون حمایت کنید

دقیقا همینه.از کاسب های محل حمایت بشه بهتره.اینا ی مشت سرمایه دارن.تخفیفها همه الکیه

مثلا همین بیسکویت هاشون یکی دوتا کم تر میزارن ب سفارش فروشگاه دارها و گرم خیلی چیزها رو نامحسوس کمتر میکنن بعد الکی میگن تخفیف

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

فک کنم همون شش تا تاید صد تومن بشه شما خیلی وقته خرید نکردی همه چی گرون شده

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با برنج فکر کردی میشه چهارصد؟ آخرین باری که خرید رفتی کی بوده؟ 😟 البته همه چی گرون شده درست ولی بع ...

من چن ماه قبل رفته بودم با همسرم

به قول شما از این فروشگاه محله ای

برنج درجه یک ایرانی بود 14 تومن

میدونین وحشتناکه توو چن ماه مثلا قیمت برنج شده دو برابر

یا مایع ظرفشویی پری اون موقع 15 تومن بود الان 34 تومن!!!

تبریز عزیزم درسته اینام برا 5 ماهم کافیه ولی برنج نه ها چقدر خوب  ماهانه چقدر گوشت میخری، ؟ ...

من تو هفته یبار غذای گوشتی درست میکنم غذای نونی و مرغ  و ماکارانی با سویا کلا تنوع غذایی میدم روزی یه وعده هم میپزم کلا 

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
مردم بیشتر بخاطر قرعه کشی از رفاه خرید میکنن. ما دیشب رفتیم خرید به شوهرم هر چی گفتم بریم رفاه قرعه ...

نه بابا

من تا خود دیشب اصلا نمیدونستم قرعه کشی داره

بیشتر به خاطر تخفیف بود

نه بابا من تا خود دیشب اصلا نمیدونستم قرعه کشی داره بیشتر به خاطر تخفیف بود

منظورم به شما نبود کلی گفتم من خودم بخاطر قرعه کشی وسوسه شدم😊 چند بار به شوهرم گفتم نیامد رفتیم از عمده فروش گرفتیم.

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

با خرید از فروشگاه زنجیره ای، فقط پولدارها رو پولدارتر می کنید از کاسب های محله خودتون حمایت کنید

وای دقیقا حرف شوهرمو زدی!

میگه یه جا خوندم :  من، بجای اینکه از فروشگاه های زنجیره ای خرید کنم که صاحبش چندمین ماشینشو بخره،از فروشگاه محلمون خرید میکنم که بتونه دخترشو بفرسته کلاس رقص😍😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
وای دقیقا حرف شوهرمو زدی! میگه یه جا خوندم :  من، بجای اینکه از فروشگاه های زنجیره ای خرید کنم ...

آخی چه قشنگ

آره درستش هم همینه واقعا. کسی که تو یه محله مغازه می زنه، برای گذران زندگیشه

ولی کسی که فروشگاه زنجیره ای می زنه، سرمایه داره و کله گنده ست. عادم عادی که نمی تونه از این کارا کنه

آخی چه قشنگ آره درستش هم همینه واقعا. کسی که تو یه محله مغازه می زنه، برای گذران زندگیشه ولی کسی ک ...

عزیزم دمت گرم گل گفتی😍😍😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
لایک به صحبت همسرتون

آره  خیلی قشنگ بود

گف جایی خوندمش

خودمم خوشم اومد😍