2777
2789
عنوان

چن قلم وسایل ضروری یه میلیون!!!!+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برین از مولوی یا انبار نفت عمده برای چند ماهتون بخرین خیلی به صرفه ست تا از فروشگاه ها بگیرین

اینو من خیلی شنیدم. فقط اونجا مارکهای معروف رو هم داره؟؟ مثلا جانبو فقط آشغال میاره. اونجاها چجوریه؟

ارزانسرا یعنی کجاها عزیزم ؟ میشه توضیح بدی ؟

مثلا نوشته فروشگاه ارزانسرای فلان .... بزرگم هست همه چیم داره از میوه بگیر تا مواد غذایی من اصفهانم اگ هستی ادرس بدم

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
راست میگه .این فروشگاه های زنجیره ای بر اساس آخرین قیمت اند .خیر سرشون تازه تخفیف که می دهند از سوپر ...

دقيقأ! من ازسوپری ماه پیش کلی خرید کردم شد300

شوینده 

بهداشتی چندبسته پوشک و صابون و... 

خوراکی برنج و.. تازه خودش بهمون تخفیف داد

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
همش درسته گلم شمام باور تون نمیشه؟  

من ما توی شهرستانیم .بعضی از عمده فروش ها  با این اوضاع بد خرده فروشی می کنند ما از اون جور جا ها خرید می کنیم.مثلا شیر پاکتی زده روش ۲۰۰۰ تومن می خریم ۱۷۰۰.روی چند تاش خیلی به صرفه است .یا مثلا پنیر ۱۰۰۰۰۰ تومنی را ۸۰۰۰تومن میده

واقعااااااا  فک میکردم نهایتش بشه 400    

با برنج فکر کردی میشه چهارصد؟ آخرین باری که خرید رفتی کی بوده؟ 😟

البته همه چی گرون شده درست ولی بعضی فروشگاه های بزرگ با کارخونه هماهنگن قیمتی که دلشون میخواد رو روی جنس بزنن بعد با یه قیمت مثلا پایین تر میفروشن میگن تخفیف n درصدی دادیم در حالیکه همینو بیرون بخری بدون تخفیف ارزون تر در میاد برات

ما از یه فروشگاه کوچیک خرید میکنیم

همه چی داره ولی زنجیره ای نیست خریدی که قبل گرونیا میشد چهارصد تومن الان میشه هفتصد تومن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ن عزیزم بقول خودت اینا همش تبلیغه ک فروششون بره بالا ما دونفریم  نهایت خرید ماهانمون بخام خیلی ...

تبریز عزیزم

درسته اینام برا 5 ماهم کافیه ولی برنج نه ها

چقدر خوب 

ماهانه چقدر گوشت میخری،

؟

چه خوب که تازه میگیرین

مردم بیشتر بخاطر قرعه کشی از رفاه خرید میکنن. ما دیشب رفتیم خرید به شوهرم هر چی گفتم بریم رفاه قرعه کشی داره😁 گفت ول کن بابا اینا جایی نمیخوابن آب زیرشون بره هم کلاهبرداری.

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

ن عزیزم بقول خودت اینا همش تبلیغه ک فروششون بره بالا ما دونفریم  نهایت خرید ماهانمون بخام خیلی ...

موافقم باهاتون.اتفاقا منم همین کارو میکنم

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛
اینو من خیلی شنیدم. فقط اونجا مارکهای معروف رو هم داره؟؟ مثلا جانبو فقط آشغال میاره. اونجاها چج ...

آره عزیزم

همه مارک ها هست

ممکنه یه مارکی رو یه مغازه نداشته باشه

اما دو تا مغازه اون طرف تر باشه

خوب بگرد قیمت بگیر ازشون

بعد خرید کن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم