2777
2789
عنوان

چن قلم وسایل ضروری یه میلیون!!!!+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برین از مولوی یا انبار نفت عمده برای چند ماهتون بخرین

خیلی به صرفه ست تا از فروشگاه ها بگیرین

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
با خرید از فروشگاه زنجیره ای، فقط پولدارها رو پولدارتر می کنید از کاسب های محله خودتون حمایت کنید

آفرین دقیقاااااا..من تنقلات پسرمو و ماست وپنیر رو ازسوپری محله میخرم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
همش الکیه من از فروشگاه شهرما شهرداری خریدکردم پوشک 56 تومن سوپری میداد50!  تازه با تخفیف دیگه ...

راست میگه .این فروشگاه های زنجیره ای بر اساس آخرین قیمت اند .خیر سرشون تازه تخفیف که می دهند از سوپری سر کوچه گرون ترن.ما چه ملت مظلومی هستیم .خدا کمکمون کنه😖

همسرم هم دیشب همین حرفو زد الکی تبلیغ میکنن

یه بار گزارش نشون داد با این تخفیفها آخرسر قیمت واقعی جنس هم نمیشه! 

چون کارخونه ها با فروشگاه‌ها دست به یکی میکنن

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
خب از ارزانسرا ها خرید کنید معلومه رفاه و کوروش جنس درجه یک دارن و گرون  ارزانسرا نمیگم جنساش ب ...

ارزانسرا یعنی کجاها عزیزم ؟ میشه توضیح بدی ؟

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
اتفاقا من فک میکردم رفاه باید خیلی ارزون باشع با این همه تبلیغش

ن عزیزم بقول خودت اینا همش تبلیغه ک فروششون بره بالا ما دونفریم  نهایت خرید ماهانمون بخام خیلی ام خوب باشه با مرع و برنج حداکثربالاش ماهی ۳۰۰ میشه از همین ارزانسراها خرید میکنم چ شهری هستی

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️