2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم گفت انگار کشتی گیری بی شخصیت

| مشاهده متن کامل بحث + 9905 بازدید | 235 پست
بحثمون خارج از تاپیک بود دلم نمیخواست تاپیک این بنده خدا خراب بشهگفتم حرفی هست خصوصی بزنیمخانومم هست ...

مگه گفتم آقایی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

تعجب نکن من مسیرم متفاوتنکنه فکر میکنی داری خدایی حرف میزنی🤣🤣🤣🤣

نه دیگه واقعا مطمئن شدم دچار سو تفاهم شدی

خب هرجور راحتی

من تمایلم رو برای رفع سو تفاهم نشون دادم

اینکه گارد داری دیگه مشکل من نیست

دیگه پاسخی ندارم 🙏

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نیم تنه با شورتک میپوشیدم موهامم بالا جمع میکردم اندامم هم باربی بود قد۱۶۵ وزنم ۵۶منتهی اینقدر از ...

ایراد گرفتن یه چیز دیگست مسئله اینه تیشرت لانگ با شورتک خدایی خیلی چیزه

چرا برای جواب دادن بهش از زنهای دیگه مایه گذاشتی و اونا روکوبیدی؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پس چرا من فکر میکردم شوهرا خوششون میاد از این لباسا از فردا ی دامن گلگلی بپوش با پیرهن پیرزنی هم خود ...

عزیزم مردا خوششون میاد بشرطی که لباسی که میپوشی بیشتر تورو با جذبه کنه و به اصطلاح بهت بیاد اون ظرافت و ناز تو تو چشم بیاره هر بدنی یه استایلی بهش میاد تو باید سعی کنی لباسهایی که بهت میاد رو بشناسی و بدونی چجوری لباس بپوشی تا ظریفتر و نازتر به چشم بیای

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه بابا کلی تنوع میدم تیشرت لانگ با شرتکم خیلی میپوشم

نمیگم حرف شوهرت قشنگ بوده بره گم شه اصن ...اما تیشرت لانگ بالاتنه ت و پهن میکنه شلوارک هم جذبه باعث میشه اندامت مث آقایون هفتی V باشه خانومای تپل باید رو لباس پوشیدن دقت کنن

مطمعنم اگه بعد 60سال بهت بگن پیرزن جرشون میدی 60 سالگی تازه اول زندگیه بیچاره مامانت بنده خدا

نه چرا جرررر بدم خوب پنج سالگی بچه هستی بهت بگن بچه مگه ناراحت میشی

مگه چهارده سالگی بگن نوجوان ناراحت میشی خوب 63سالگی هم پیر زن میشی

حالا سالمند پیر زن همه یک معنی میده

نه مامانم اصلا ناراحت نمیشه عاشق منم هست همیشه هم میگه باید بین من و تو فرق باشه تو لباس و کفش و....

مادر شوهرم هم همیشه بهم میگه من پیر شدم با شما فرق دارم شما جوانی تون کنین

شما ولی صدساله هم باشی بهت بگن پیر زن همه رو جر میدی.

فحش ندادم به مادرم یا بقیه افراد که جبهه گرفتی

فکر کنم دنبال دعوا هستی خخخخخ

یسری چیزا ادم میبینه اینجا یسری اتفاقا میوفته که واقعا از بودن و بزرگ شدن و زندگی متاهلی و... جدا می ...

معمولا آدما با هم سطح خودشون ازدواج میکنن،نترس

وقتی غیر از این میشه که طرف بدون عقل عاشق شده باشه و عشق کورش کرده باشه،وگرنه با یک برخورد میشه تا حدود زیادی پی به شخصیتش برد و تصمیم گرفت که ادامه دار باشه رابطه یا تمومش کنه

نه دیگه واقعا مطمئن شدم دچار سو تفاهم شدیخب هرجور راحتی من تمایلم رو برای رفع سو تفاهم نشون دادماینک ...

من دچار سو تفاهم نشدم

بدم میاد همش دنبال

راهکار دادن واسه به دست

اوردن دل آقایونی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اون همش تیپ خواهر مادرشو برای من دیکته میکنه و استایل اونا رو به من تحمیل من نمیپسندم خدایی اون طور ...

خب بهش بگو هرکسی برا خودش یه تیپ و استایلی داره

من استایلم اونجوری نیست چون اصلا سایز هامون هم حتی باهم متفاوته منم یه بار شوهرم بهم گفت موهاتو مدل فلانی بزن بچه خواهرم خیلی خوشگل شده و فلان منم اینجوری بهش گفتم دیگه چیزی نگفت

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دقیقااااااا.من کلا فانتزی دخترانه پسندم اونا کاملا زنانه حتی خواهر شوهرم که همسن منه عینه مادر من تی ...

خواهر و مادرشو بی خیال شو

این لباسیم که شما میپوشی مثل اینکه بهت نمیاد و با ظاهرت تناسبی نداره

چه ایرادی داره همسران گاهی نظرات همو تامین کنن و باهم لجبازی و جنگ و اوقات تلخی نکنن که حرف خودشونو به کرسی بشونن فقط !

زن و مرد هم نداره

تاپیکای عکسشم اینجا زیاددیدم که خانم از لباس پوشیدن اقا باز ناراضی بوده

دیگه نپوشی بهتره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من دچار سو تفاهم نشدم بدم میاد همش دنبال راهکار دادن واسه به دست اوردن دل آقایونی

خیر خانوم

ایشون ب دنبال دور کردن جر و بحث و اعصاب خوردی از زندگی بقیه ست

تصورات شما الزاما حقیقت نیست

شوهر من مستقیم نمیگه کشتی گیر

یهو عییین هادی عامل گزارش میده میگه بلههههه این کشتی گیر دو بنده وزن ۱۰۰ کیلویی وارد میدان میشود

من 😐

دعوامون میشه میگه ۱۰۰ کیلو ب من

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..