2777
2789
فیلم هزارپای انسانی رو سرچ کن وحشتتتتتناکه براساس واقعیته من اصلا جراتشو ندارم ببینم تیزرشو دیدم وا ...

آره داستانش رو خوندم و تیزرشو دیدم.

به با‌سن علاقه نداشتم ندیدم.😂

خیلی کثیفه.

اسم اون فیلمو پیدا کردم ولی اگر بارداری داستانشم نخون. من که نیستم تنم درد گرفت. اسمش inside هست. ف ...

نه باردار نیستم باشم هیچپقت سمت این فیلما نمیرم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره داستانش رو خوندم و تیزرشو دیدم. به با‌سن علاقه نداشتم ندیدم.😂 خیلی کثیفه.

اینکه واقعیه خیلی وحشتناکه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
هزارپا عزیزم واقعی نیس فقط ذهن نویسندس

تو تیزرش میگفت یه پزشک تو المان اینکارو کرده😢

تو تیزرش میگفت یه پزشک تو المان اینکارو کرده😢

نبابا من که دیدم مصاحبه هاشم با نویسندش خوندم خودش میگفت فقط به ذهنم رسید بنویسم خیلیام بعد دیدن فیلم تهدیدم کردن که با همون روش باید کشته بشی و غیره

هانا گریس

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی