2777
2789
من مرض خودازاری دارم من اینجور فیلما خیلی بد روم اثر میزاره بازم مرض دارم دنبال اینجور فیلمام 😐

منم همینم ولی بعد از این فیلم دیگه مرضم خوابید.

ببین دقیقا تا چند ماه حالت بده. بدترین تصاویری که می‌تونی تو عمرت تصور کنی تو این فیلم چندین برابرش هست.

فرانسویای بی‌شعور خیلی تو فیلمای ترسناک بدن.

فقط می‌تونم بگم نبین. برو فیلماشون که کمتر خودآزاری داره ببین. مثل raw. ولی این خیلی فیلم بدیه.

منم همینم ولی بعد از این فیلم دیگه مرضم خوابید. ببین دقیقا تا چند ماه حالت بده. بدترین تصاویری که م ...

باشه باشه😑😐

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه باشه😑😐

یه دونه تو همین مایه‌ها هست من وقتی اسمشو شنیدم رفتم تریلرش رو دیدم. خیلی متوجه داستان نشدم. رفتم ویکی‌پدیا نشستم داستانش رو خوندم خوشحال شدم که فیلمش رو ندیدم. یادم افتاد سر این martyrs چند ماه چه زجری کشیدم شکر نعمت کردم.😅

یه دونه تو همین مایه‌ها هست من وقتی اسمشو شنیدم رفتم تریلرش رو دیدم. خیلی متوجه داستان نشدم. رفتم وی ...

اسمش یادته؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
یه دونه تو همین مایه‌ها هست من وقتی اسمشو شنیدم رفتم تریلرش رو دیدم. خیلی متوجه داستان نشدم. رفتم وی ...

تست بازیگری هم ژاپنیه داستانشو خوندم گشتم نبود

😂😂😂 خیلی بلایی ولی نه 

فیلم هزارپای انسانی رو سرچ کن وحشتتتتتناکه

براساس واقعیته من اصلا جراتشو ندارم ببینم تیزرشو دیدم وای خیلی بد بودرو تیزرش داستانشو توضیح داده بود