2777
2789

لطفا برش گردونید نی نی یارااااا

اینهمه کاربر بی ادب و ... هست توی سایت چرا اونا قطع نمیشن؟؟؟

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

حتما حرف خاک برسری زده یا پست سیاسی گذاشته

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن پستاش مثبت بود

اها حتما خودش رفته

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

یک سری میان هرچی از دهنشون میاد میگن قطع نمیشن بعد یکی از دین بگه قطع میشه عجبا

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
یک سری میان هرچی از دهنشون میاد میگن قطع نمیشن بعد یکی از دین بگه قطع میشه عجبا

دقیقا 

یه کاربری هم بود باران ۱۳۳۰

ایشونم خیلی خوب بود ولی قطع دسترسیش کردن 

اونوقت کاربر میشناسم رسما به بقیه میگه برید .... کنید و بقیه رو ترغیب میکنه به هرزگی کاربریشم هیچیش نمیشه

دقیقا  یه کاربری هم بود باران ۱۳۳۰ ایشونم خیلی خوب بود ولی قطع دسترسیش کردن  اونوقت ...

شما که مثل من تازه عضو شدی و پستات هم کمه من اصلا اینایی که میگی ندیدم و نمی شناسم شما چطور میشناسی؟

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین
شما که مثل من تازه عضو شدی و پستات هم کمه من اصلا اینایی که میگی ندیدم و نمی شناسم شما چطور میشناسی؟

چون توی تاپیک های محتلف دیده بودمشون 

در ضمن تازه هم نیست ، دو ماه فک نکنم زمان کمی باشه