2777
2789
عنوان

مراقبت های بعد از سقط

169 بازدید | 11 پست

سلام

من ده روزه سقط کردم هفته پنجم بودم

غیر از حال روحیم , جسمی هم هنوز سرپا نشدم

انگار کمرم خالیه جون ندارم 

حتی کیف هم سختمه بردارم

چی کار کنم تقویت بشم؟ 

چیزی درباره قرص کمر می دونید؟  اون خوبه؟  یا چیزای دیگه

منم دوهفته از سقطم میگذره و به شدت کمر دردم و لگن سمت راستمم خیلی درد میگیره موقع بلند شدن. گاهی جیغم هوامیره. با اینکه تا یه هفته روزی دوبار کاچی خوردم.دوروزم بیشتر دراز کشیده بودم بعدشم در حد کارای ظرف شستن و غذا. همین. اگه راهی میدونین به منم بگین

چیزای که طبع گرم داره زیاد بخور مثل کاچی. حلوای خرما با روغن کرمانشاهی.. روی شکمت رو با پارچه ببند ونزار رحمت سرد بشه... درکت میکنم خیلی سخته امیدوارم هرچه زودتر حال روحیت هم خوب بشه گلم

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوهفته از سقطم میگذره و به شدت کمر دردم و لگن سمت راستمم خیلی درد میگیره موقع بلند شدن. گاهی جیغ ...

من اصلا به خودم نرسیدم از غذا افتاده بودم همشم بدو بدو می کردیم تو بیمارستانا

ولی الان ک تنها شدم دارم حس می کنم ایشالا زود سرپا بشی 

عزیزم خیلی جدی به فکر خودت باش، غذاهای گرم و مقوی بخور مثل کاچی، موز یا معجون و ازین چیزا 

لبنیات و چیزای سرد تا یه ماه خیلی کم بخور 

زیر شکمتو با روغن سیاهدونه چرب نگه دار و ببند 

قرص کمر خیلی عالیه من امتحان کردم و واقعا موثر بود. دوتا قرص کمر یعنی یه تر و یه ماده رو بذار رو گاز وقتی ترکید از گاز برشون دار و پوست بکن بعد با تخم مرغ و برگ مورد قاطی کن ببند کمرتو

ویتامین بخور حتما 

دوهفته استراحت کن و وسايل سنگین بلند نکن 

سعی کن خودتو سرگرم به یه کاری کنی که کم کم از فکرش بیای بیرون 

درسته خیلی سخته ولی این آخر دنیا نیست 

انشالله به زودی مامان میشی 

ممنون عزیزم برگ مورد چی هست؟ 

عطاری بگی برگ مورد بهت میده، اونو آسیاب کن قاطی اون مواد کن. خود عطاری بهم داده بود با قرص کمر

تو نت بزنی توضیح میده چیه 

اینا تجربه یه آدم با 5تا سقط بود 

فقط به خودت برس که انشالله واسه بارداری آماده بشی و بدنت توانایی داشته باشه 

عطاری بگی برگ مورد بهت میده، اونو آسیاب کن قاطی اون مواد کن. خود عطاری بهم داده بود با قرص کمر تو ن ...

خیلی ممنون لطف کردی 

فردا می گیرم انجام میدم

شما بچه دار شدید؟ چقدر سختی کشیدی عزیزم ایشالا بهترینا برات اتفاق میوفته 

خیلی ممنون لطف کردی  فردا می گیرم انجام میدم شما بچه دار شدید؟ چقدر سختی کشیدی عزیزم ایشالا ب ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه بچه ندارم، من نارسایی رحمی دارم رحمم خیلی ضعیفه نمیتونه بچه رو نگه داره. سقطای من تو ماه های بالاست 

سقطای تو هفته های پایین معمولا دلیل ژنتیکی دارن. بیشتر مواقع هم دیگه تکرار نمیشن 

انشاالله که به زودی بیای بگی مامان شدی 💗

خواهش میکنم عزیزم  نه بچه ندارم، من نارسایی رحمی دارم رحمم خیلی ضعیفه نمیتونه بچه رو نگه داره. ...

عزیزم می دونم همه بهت دکتر معرفی می کنن ولی زن دایی شوهرم اونم سه ماه ک میشد این اتفاق میوفتاد اسم دکترش "اشجعی" بود تو تهرانه خواستی بهش سر بزن الان سه تا بچه داره منم تصمیم گرفتم برم پیشش