2777
2789

سلام مینا جان.من انجام دادم.خیلی عالیه.

شما اصصصلا از روش مزووایت برای صورتت استفاده نکن

فقط و فقط بی بی گلو  و  ووگ. من بی بی گلو انجام دادم.

مزووایت موادش آشغاله.تقلبیه بعداز یه مدت زیر پوستت سیاه میشه وشدیدا لکه میاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی گلو بار اول ۵۰۰ بار دوم ۴۰۰ ازم گرفت   مزووایت قیمتش بین ۱۰۰تا۱۵۰ هرکسی انجام داده پی ...

بیبی گلو چی هست؟ دستگاهش چه شکلیه؟ 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است، موهای من از عصر همان روز بلند است .....
بیبی گلو چی هست؟ دستگاهش چه شکلیه؟ 

بی بی گلو مارک استایوی. موادیه که با دستگاه میکرونیدلینگ وارد پوست میکنن.که باعث میشه پوست روشنتر بشه و لکه ها پوشیده میشن. این یه روش درمانیه که بخاطر رنگ پوست روشن میشه به کرم پودر معروفه.ولی کرم پودر نیست.مواد گیاهیه و هیچ آسیبی به پوست نمیزنه.

سلام مینا جان.من انجام دادم.خیلی عالیه. شما اصصصلا از روش مزووایت برای صورتت استفاده نکن فقط و فقط ...

سلام عزیزم میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟ الان پشیمون نیستی انجام دادی؟.

خدایاااااا شکرت

دوستان من این کارو انجام میدم حدود دوسال هست و بهیچ وجه تاالان ب مشکل برنخوردم، فوق العاده کار مفرح وشادی هست مخصووصا واس خانمای شاغل، داخل کیلینیک وزیر نظر پزشک هست، وباید خدمتتون عرض کنم ک بله اگه این کار توسط افراد ازمون دیده و ماهر انجام نشه ایجاد لک میکنه اگه میخواین انجام بدین پیش کسی برید ک مطمئنین کارشو درست انجام میده

دوستان من این کارو انجام میدم حدود دوسال هست و بهیچ وجه تاالان ب مشکل برنخوردم، فوق العاده کار مفرح ...

سلام عزیزم زیر چشمم میشه انجام داد.موندگاریش چقدره؟؟؟ممنون میشم جواب بدین.

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
سلام مینا جان.من انجام دادم.خیلی عالیه. شما اصصصلا از روش مزووایت برای صورتت استفاده نکن فقط و فقط ...

سلام عزیزم با گذر زمان از بی بی گلو راضی هستین ؟ پوستتون روشن شد واقعا؟ لک نشده ؟ ماندگاره؟ کجا انجام دادین ؟ پیج داره؟