2777
2789
دوستان من این کارو انجام میدم حدود دوسال هست و بهیچ وجه تاالان ب مشکل برنخوردم، فوق العاده کار مفرح ...

سلام عزیزم با گذر زمان از بی بی گلو‌ راضی هستین؟ پوستتون واقعا روشن شد ؟ لک نشد؟ چه مدت ماندگاره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش گلم.من دوجلسه انجام دادم.پوستم روشن شده.لکه ها هم محو شدن. لکه های صورت من تیره نبود.ولی همین ...

سلام عزیزم شما ک سال ۹۸ انجام دادین تا الان راضی اید؟

توی بی بی گلو هم کرم پودر نزریق میکنه؟

سلام مینا جان.من انجام دادم.خیلی عالیه. شما اصصصلا از روش مزووایت برای صورتت استفاده نکن فقط و فقط ...

سلام عزیزم شما که از بی بی گلو استفاده کردید استفاده دراز مدتش خوب بوده ?? هنوز رضایت دارید ???

سلام مینا جان.من انجام دادم.خیلی عالیه. شما اصصصلا از روش مزووایت برای صورتت استفاده نکن فقط و فقط ...

سلام عزیزم من دبروز انجام دادم ، خانمه گفت زینک بزن ، اما الان از دیروز اصلا التهاب و قرمزیش کم نشده و وقتی زینک استفاده میکنم خیلی صوزتم سوزش و خارش داره . میشه بگید به نظرتون چه چیز دیگه ای بزنم 

سلام عزیزم من دبروز انجام دادم ، خانمه گفت زینک بزن ، اما الان از دیروز اصلا التهاب و قرمزیش کم نشده ...

سلام گلم شما بی بیگلو انجام دادین خوب بود؟؟صورتتون صاف شد؟؟من لکه حای جوش رو گونه هام پره خوبه برام؟؟

یه بهونه جور کن بفرستش خونشون ، ۳_۴بار که این کارو کنی دیکه نمیاد ، مثلا دو سه ساعت که نشست بگو ما باید بریم دکتر نوبت داریم و بفرستش بره ، هر سری به یه بهونه بفرستش خونشون

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

سلام آره من انجام دادم تو اصفهان  

کلی قبلش استرس داشتم ک الکس هزینه کردم 

اما واقعااااا محشره  پوست خودتو بدون  مواد مضر مثل پوست بچه میکنه چند درجه روشن‌تر  بدون لکه بدون جوش.دیگه اصلاااا جوش نزدم  قبلا کرم تو صورتم می ماسید وپوستم پوسته پوسته میشد 

بزن تو نت bbglow.2024

پیج قبلیش پرید