2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبالش نیفت غذارو بزار خودش بخوره یکمم کویف کاری کنه عیب نداره

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

پسرم من بد غذاست تازه اصلانم نمیزاره من غذا بدم باید خودش بخوره هیچیم نمیخوره هم یک هفتس سوپ جو میپزم با یه عالمه جو ومرغ اب سوپ و بر میدارم جو و مرغشو خیلی خوب میخوره ابشم قاشق قاشق خودم یواش یواش میدم میخوره کلا دردسره 😭😭😭😭😭

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
پسرم من بد غذاست تازه اصلانم نمیزاره من غذا بدم باید خودش بخوره هیچیم نمیخوره هم یک هفتس سوپ جو میپز ...

این غذا میبین در میره 

مگه اینکه کنارش یکم ماست بدم بهش

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
دنبالش نیفت غذارو بزار خودش بخوره یکمم کویف کاری کنه عیب نداره

من برام مهم نیست کثیف کاریش 

ولی اصلا هوس غذا نمیکنه 

این خیلی خوب بود الان یکماهه دقیقا داره دقم میده

این غذا میبین در میره  مگه اینکه کنارش یکم ماست بدم بهش

برا من یک مدت فقط عوق میزد الان باز بهتر شده  پسر من16 ماهشه اگه برا خودش مخصوص غذا نریزم یعنی باید بشقاب قاشق اب  ماست سالاد نداشته باشه قهر میکنه

😐😐😐😐😩😩

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
برا من یک مدت فقط عوق میزد الان باز بهتر شده  پسر من16 ماهشه اگه برا خودش مخصوص غذا نریزم یعنی ...

پس همشون مثل همن 

من قبلا فک میکردم بچه بد غذا پدر مادرش بد غذان ولی منو شوهرم اصلا بد غذا نیستیم

پس همشون مثل همن  من قبلا فک میکردم بچه بد غذا پدر مادرش بد غذان ولی منو شوهرم اصلا بد غذا نیس ...

من خودم بچگیام بد غذا بودم پسرمم مثل خودمم ولی دختر دوست همه چی میخوره 2سالشه مثل ادم بزرگا با ما تخمه میخوره

😐غذاشو کامل میخوره با سالاد و ترشی تلخ 😐چایمیخوره دو لیوان  کلا نه نمیاره 

من برام مهم نیست کثیف کاریش  ولی اصلا هوس غذا نمیکنه  این خیلی خوب بود الان یکماهه دقیقا ...

اگه شیرخشکیه ک طبیعیه اشتها نداشته باشه

شیر خودت یا شیر خشکشو فقط شب بهش بده گرسنه میشه خودش میره سراغ غذا

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم
من خودم بچگیام بد غذا بودم پسرمم مثل خودمم ولی دختر دوست همه چی میخوره 2سالشه مثل ادم بزرگا با ما تخ ...

خوش به حال مادرش⁦☹️⁩⁦☹️⁩

اگه شیرخشکیه ک طبیعیه اشتها نداشته باشه شیر خودت یا شیر خشکشو فقط شب بهش بده گرسنه میشه خودش میره س ...

نه شیر مادر میخوره 

فقط دنبال شیره