2777
2789
عنوان

خواهر همکار شوهرم مهمونمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 75 پست

يه چند تا روزنامه تا شده بذار مهمون مياد اگه نياز داشت با اون بپيچه بندازه اشغالى ،اينكه توقع داشته باشى مردم نوار بهداشتيشونو با خودشون ببرن خيلى عجيبه سطل پس براى چيه،انقدرم پلاستيك استفاده نكنيد خانوما  بابا جان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اگه گفته بود من دو روز دنبال منبع بو نمیگشتم خودمم بچه نداشتم اصلا ذهنم طرف اون بچه نمیرفت

حق با توعه

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍
به نظر من مهمان حداقل باید اطلاع بده که میزبان در اولین فرصت سطل و تمیز کنه . یا کسی که برای گردشگری ...

واقعا سخت گرفتی شما

بیاد بگه پریود بودم برو پوشکمو بردار از تو سطل؟ 

خب با خودش گفته سطل زباله خالی میشه

زشت نیست بیاد بگه؟

خودش نوار کثیف رو به جای سطل بذاره تو کیفش هر وقت رفت بیرون بندازه سطل؟

چون صبح می‌ره شب میاد دیگه تا صبح نره دستشویی؟ 

خب چرا هم خودتونو عذاب میدین هم مهمون رو

ی کیسه بنداز 

مهمونا چ بود چ رفت سرکشی کن آشغالا رو خالی کن

وظیفه مهمونت هم این بوده نوار رو تو روزنامه ای چیزی میذاشته 

آره حتما استارتر تو سطل پلاستیک نکشیده

مگه میشه داخل سطل حمام و پلاستیک‌ نزاشت !! پلاستیک داشت ولی دلیل نمیشه نوار بهداشتی کثیف و همینطوری انداخت داخلش و اطلاع هم ندیم !! شاید یه نفر بعد از این خانم بره حموم و در سطل و برداره با چه صحنه ای روبرو میشه ! یا میزبان مثل من فراموش کنه اونروز سطل و تمیز کنه و نوار بهداشتی های کثیف داخل حمام از نم و رطوبت بوش همه جا را برداره 

حالا اون به كنار، من جات بودم عمرا اجازه نميدادم خواهر همكار شوهرم تنهايي بياد خونمون، چه برسه كه شب هم بمونه😏

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

خانم ها تو پلاستیک نپیچید بابا میدونید چقدر به محیط زیست اسیب میزنه هر قطعه پلاستیک 

لا اقل تو روزنامه بپیچید یا حداکثر توی اون پلاستیکی که نوار جدید ررو ازش باز میکنید البته سخت میشه جاداد یه چسب کوچولو هم دارن بعضیاشون 

تازه پلاستیک های خود نوار هم هست که نمیشه حذفش کرد 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
باید میذاشت تو کیسه هر وقت تشریف میبرد بیرون با خودش میبرد تو سطل اشغال بیرون مینداخت چندش

دقیقا این کاری هست که من همیشه انجام میدم . حالا به عده اینجا میگن تصور اینکه داخل کیف بزاریم خیلی بده و فلانه .. اتفاقا اصلا بد نیست نوار بهداشتی خودمون و داخل چند تا پلاستیک بزاریم تو کیفمون و بعد بنداریم سطل بیرون . این بده که بدون اطلاع تموم محتویات و کثافت پدمون و خونه ی میزبان بندازیم و بریم واقعا بی آبرویی هست از نظر من .