2777
2789
عنوان

خواهر همکار شوهرم مهمونمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برام خیلی غیرعادیه نواربهداشتی کثیف تو کیفم بذارم😖😖😖😖اگه مهمانم بذاره تو پلاستیک بذار تو سطل ...

به نظر من مهمان حداقل باید اطلاع بده که میزبان در اولین فرصت سطل و تمیز کنه . یا کسی که برای گردشگری میاد و معمولا تمام روز بیرون از خونه هست پس میتونه نوار بهداشتی های مصرف شده ش و داخل نایلون در سطل زباله بیرون بندازه . البته من به شخصه این کار و میکنم‌

نه بابا زشته من تو سطل آشغال خونه خودمونم بدون پلاستیک نمیندازم

بنظرم کسی که مهمون داره یا نداره باید همیشه سطلش پلاستیک داشته باشه

البته اونم نباید بدون پلاستیک مینداخت ولی حالا که تنداخته دیگه حساسیت فقط ازار دهنده میشه

لایک نکنید🙂‍↔️

ینی تو نایلون نپیچیده بود من وقتی مهمونی میرم صد تا نایلون از میزبان میگیرم و بعد با اطلاع خودش (و ...

اره منم دقیقا همینکارو میکنم .تا حالام میهمون بی ملاحظه مثه میهمون اسی نداشتم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
ولی بدون پلاستیک ن

من تو سطل زباله حموم همیشه پلاستیک میزارم که سطل کثیف نشه و هم دستم به آشغالا نخوره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خیلی کار بدیه منم یه بار مهمون داشتم بعد که رفت دیدم خونه بوی گند میده گشتم دیدم پوشک کثیف بچه شو ان ...

خوب باید تو سطل بندازه دیگههه البته تو نایلون

و شما باید زود ب زود سطلو خالی کنی

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍
بنظرم کسی که مهمون داره یا نداره باید همیشه سطلش پلاستیک داشته باشه البته اونم نباید بدون پلاستیک م ...

سطلش پلاستیک داشته ولی خانم نواربهداشتی رو همینجوری انداخته توش منظورشون اینه که جداباید داخل پلاستیک می  ذاش نوارو

سطلش پلاستیک داشته ولی خانم نواربهداشتی رو همینجوری انداخته توش منظورشون اینه که جداباید داخل پلاستی ...

اره من تو خونه خودم جدا دورش پلاستیک میپیچم بعد تو کیسه زباله سطل آشغال 

خدایا مرسی❤️💋