خواهر همکار شوهرم از یه شهر دیگه اومد خونه ی ما البته خودش تنها بود . یعنی شوهرم و همکار شوهرم بیرون شهر کار میکردن .اون هم از از یه شهر دیگه اومده بود شهر ما بگرده من و اون و پسرم فقط تو خونه بودیم . کاری بهم نداشت یه دختر تنها زحمتی نداره روزها میرفت شهرگردی و شب ها میومد خونه . ولی فقط وقتی رفت و من خونه را مرتب میکردم تا چند روز میدیدم یه بوی بدی تو خونه میاد بعد فهمیدم خانم نوار بهداشتی های کثیفش و تو سطل حمام انداخته و رفته ! من خودم شخصا از این کار متنفرم یعنی اگه مهمونی برم نوار بهداشتی مصرف شده مو هیچ وقت تو سطل زباله میزبان نمیندازم . میزارم داخل پلاستیک تو کیفم بعد میندازمش داخل سطل زباله بیرون از خونه یا میارمش خونه میندازمش تو زباله هام . واسه همین این مدل بی ملاحظه ای اگه از کسی ببینیم خیلی برام چندش آور و غیر قابل تحمله ..شما از این مدل آدما و مهمونا به پستتون خورده ؟ خودتون چی فکر میکنین این کار و میکنین و براتون عادیه ؟ من زیادی حساسم یا حق دارم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برام خیلی غیرعادیه نواربهداشتی کثیف تو کیفم بذارم😖😖😖😖اگه مهمانم بذاره تو پلاستیک بذار تو سطل ...
به نظر من مهمان حداقل باید اطلاع بده که میزبان در اولین فرصت سطل و تمیز کنه . یا کسی که برای گردشگری میاد و معمولا تمام روز بیرون از خونه هست پس میتونه نوار بهداشتی های مصرف شده ش و داخل نایلون در سطل زباله بیرون بندازه . البته من به شخصه این کار و میکنم
من تو سطل زباله حموم همیشه پلاستیک میزارم که سطل کثیف نشه و هم دستم به آشغالا نخوره
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.