2777
2789
عنوان

خواهر همکار شوهرم مهمونمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه داخل سطل حمام و پلاستیک‌ نزاشت !! پلاستیک داشت ولی دلیل نمیشه نوار بهداشتی کثیف و همینطوری ...

من اولین باره دارم میشنوم که اگه پدمو انداختم تو سطل زباله باید به میزبان اطلاع بدم.

چه دلیلی داره اطلاع رسانی شه؟ مگه آدم روش میشه

دیگه خب هر روز باید سطلو خالی کرد و اینکه من عمرا پد بهداشتی آلوده رو تو کیف بذارم. حالم بد شد اساسی

من اولین باره دارم میشنوم که اگه پدمو انداختم تو سطل زباله باید به میزبان اطلاع بدم. چه دلیلی داره ...

عزیزم شما پد کثیف خودت حالتو بد میکنه اساسی . بعد توقع داری میزبان با دیدن پد خونی و کثیف شما توی سطل زبالش حالش بد نشه اساسی ؟؟ دور از ادب و احترامه که به جای تشکر از پذیرایی پد کثیفمون و براش بزاریم که خاطره ی بدی هم ازمون یادگاری داشته باشه .

من اولین باره دارم میشنوم که اگه پدمو انداختم تو سطل زباله باید به میزبان اطلاع بدم. چه دلیلی داره ...

روت نمیشه اطلاع رسانی کنی؟ ولی روت میشه میزبان سطلو خالی کنه و با پد هات روبرو شه و بوشوتو استشمام کنه؟

خوب از میزبان یه کیسه بگیر موقع خروج همه رو با خودت ببر، تو کیف نذار

روت نمیشه اطلاع رسانی کنی؟ ولی روت میشه میزبان سطلو خالی کنه و با پد هات روبرو شه و بوشوتو استشمام ک ...

خب سطل سرویس بهداشتی واسه این زباله هاست دوست من.

منم بدم میاد پد رو همینطوری بندازم تو سطل؛ باید روزنامه پیچ یا تو پلاستیک باشه. اینطوری میزبانم حالش بد نمیشه

وقتی میذارم داخل کیسه و میذارم تو سطل نه حال خودمو بد میکنه نه میزبان

عزیز جان شما معلوم هست چی میگی ؟ از یه طرف میگی به میزبان اطلاع نمیدم و پدمو میندازم توی سطل خونه ی طرف. بعد میگی داخل کیسه میزارم و میندازم توی سطل ! وسط مهمونی پس کیسه همراهت داری انشاالله دیگه 😐 فقط خواهشا اگه نداشتی حتما روت بشه و اطلاع بده ..چون  میزبان میگه دمش گرم که اطلاع داد هم پلاستیک بهش بدم و هم وقتی رفت خیلی زود سطل و عوض کنم . 

خیلی معادله ی سخت و پیچیده ای نیست به خدا . یا باید با خودت ببری بندازی سطل بیرون بی سر و صدا اگه خیلی روت کمه 😑 یا باید حتما میزبان و مطلع کنی که سطلش و پر پد خونی کردی حتی اگه تو پلاستیک میزاری ✋چون باید احتمال بدی که میزبان خسته باشه و تمیز کردن سطل و به روزهای بعد موکول کنه و بوش خونه را برداره  . اون کف دستش و بو نکرده که مهمونش چه گندی انداخته توی سطل !! 

عزیز جان شما معلوم هست چی میگی ؟ از یه طرف میگی به میزبان اطلاع نمیدم و پدمو میندازم توی سطل خونه ی ...

۱. بله من وقتی دوره ام هست اطلاع دارم و با خودم کیسه دارم. کیسه هم نباشه حتما با دستمال یا روزنامه میپیچمش

۲. فکر نکنین فقط خودتون تمیز و مرتبین و دیگران چندش هستن. برای دیگران هم شعور و فهم قائل باشید. یه سری چیزا تفاوت های فردی و شخصیتیه

۳. سطل زباله سرویس برای زباله هستش و قطعا توش دستمال یا... انداخته میشه و بهداشتی اینه که خالی بشه. داخل کیف بهداشتی نیست و آلودگی وارد وسایلتون میشه، پیشنهاد میکنم انجام ندین

۴. امیدوارم هیچوقت پیش نیاد برم مهمونی خونه افرادی که انقدر حساس هستن که حتی تو سطلشونم نتونم زباله بندازم.

در آخر هم میدونم لحنم کمی جدی بود؛ ناراحت نشین فقط خواستم بدونید خیلی هم حساس نباشید. مهمونتون داخل حمام و باز نباید میذاشت