2777
2789
عنوان

بچه ها کمک خواهشاااا

82 بازدید | 12 پست

سلام گلای مشاور خودم خوبین؟؟؟

بچه ها یه بنده خدایی به مدت ۳ ۴ سال به من ابراز علاقه میکرد منم الان چند وقتیه بهش یه فرصت دادم تا با هم باشیم اما حس میکنم رفتارش تغییر کرده و سرد شده

مثلا امروز از مسافرت برگشته بودن منم بهش پی ام دادم سلام عزیزم خسته نباشید مسافرت خوش گذشت؟؟

اونم بعد ۲ ساعت جواب داده سلاااام و دیگر هیچ

منم پی ام دادم سلاااااام؟؟؟به نظرت یکم حواب نامناسبی نیست؟به نظرم رفتارت یکم عجیب شده حالت خوبه؟؟؟

به نظرتون چیکار کنم و چه رفتاری نشون بدم که موضعم حفظ بشه و اوضاعم درست شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولين حركته يا يه چندوقتيه؟!

اگر مشابه اين حركت زياد ديدي به نظرم خيلي اين رابطه رو جدي نگير  تا خودت اذيت نشي.

درثاني عزيزم، يه چيز مهمتر، فقط از رو تنهايي و نداشتن خواستگار فرصت نداده باشي!! اخه منم اينكارارو كردم اخرش پشيموني بود ، اگر  نه گفتن اوليه از رو بچگي بوده و بي دليل  و خاني ، و نداشتن دليلي منطقي دادن فرصت عاليههه و عاقلانهط وگرنه اشتباه نكن

هیچ پیامی بهش نده پسرا بی جنبه ان دقتی ی چیزو بدست ییارن بعد ی مدت دلشون میزنن ...

به نظرم پسري دختري رو دائم بخواد اين حركت رو نميكنه. بعد ازدواج اين اخلاقا رو نشون ميده، همه اولش خودشون رو خوب و دل نگرون و عالي نيشون ميدن

اولين حركته يا يه چندوقتيه؟! اگر مشابه اين حركت زياد ديدي به نظرم خيلي اين رابطه رو جدي نگير   ...

نه تقریبا میشه گفت اولین باره این رفتارو ازش میبینم فقط یه دفعه دیگه هم بهش زنگ زدم که مامانش کنارش بود و بهم گفت علی بعدا بهت زنگ میزنم(صدای مامانشو میشناسم) وگرنه هربار میسکال انداختن فورا بعدش تماس گرفته و گاها واقعا مثه خدا باهام رفتار میکنه

ولی رفتار امشبش منو شوکه کرد

دوس ندارم اصلاااا آویزونش باشم

به نظرم پسري دختري رو دائم بخواد اين حركت رو نميكنه. بعد ازدواج اين اخلاقا رو نشون ...

مدام در مورد ازدواج حرف میزنه اتفاقا

گاهی کلافه میشم از دستش.میگه خانوادمم همین نظرو دارن

آخه ما فامیلیم با هم ولی بازم میترسم حرفاش دروغ باشه آخه بخاطر تجربه بد قبلیم کلا اعتمادمو از دست دادم

مدام در مورد ازدواج حرف میزنه اتفاقا گاهی کلافه میشم از دستش.میگه خانوادمم همین نظرو دارن آخه ما ف ...

ببين شما بار دوم هست كه ميخواين ازدواج كنين؟ 

سوال بعد: ايا مطمئنيد كه قصد اقا ازدواجه؟ مطمئنيدددددد؟؟؟؟

سوال بعد: شما فاميلين. پس يعني روابط فاميلي خواه يا ناخواه هست. ايا از موافقت والدينشون از شما اگاه هستين؟؟؟ نه از ازدواج اقا پسر، از ازدواج پسرشون با شخص شماااااا؟؟؟

سوال بعد:  براي خانواده شما و اقاپسر موافقت خانواده ها مهمه يا نه؟! اگر اره پس بسم الله....نذارين بعد از دل و دلدادگي و خرابي بغداد،،،

چه خواستن هايي كه هردو ميخوان و خانواده ها نمي خوان يا برعكس. بهتره همين الان با جواب اين سوالات و امثالهم روبرو بشين تا ١سال بعد 

شبتون بخير عزيزم موفق باشي