2777
2789
عنوان

توسل به شهید ابراهیم هادی

| مشاهده متن کامل بحث + 28577 بازدید | 73 پست

شما ک اعتقاد نداری خواهشا توهین نکنید میتونید از تاپیک برید بیرون..

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵
مگ مفقودالاثر نیستن؟

خیر

بهشت زهرا قطعه۲۶

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدی مقربه؟ لابد چند روز دیگم ب نامش حدیث میدن بیرون

بهتره زندگی نامشونو مطالعه کنید بعد جبهه بگیرید

تمام شهدا مقربان درگاه خداوندن حالا مقام ومنزلتشون باهم متفاوته

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

شهید ابراهیم هادی شهید بزرگی هستن ازشون بخواید که بین شما و خدا واسطه بشن...

من بیشتر اوقات اینکارو میکنم خداروشکر حاجت هم گرفتم! 

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...
😑😑😑😑کفر میگید چرا  تا خدا و ۱۲ امام و پیامبر موندن توسل ب شهید دیگ‌چیه کجای قران اومده عجب ...

شهدا زنده هستن و خدا بهشون روزی میده.

ما نمیگیم که اعوذ باالله اونا خدان حاجت بدن داریم خدا رو به آبروی اونا قسم میدیم.درواقع بندگان صالح هستن که سر نمازم بهشون سلام میدیم پس اونجام کفر میگیم!!

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
تروخدا بگید از خدا بخوان ماهم به آرزومون برسیم.سالهاست که منتظریم ولی دریغ از یک نگاه.حتی زمانیم که ...

بچه میخوای؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

باید در درجه اول خودت رو درست کنی...وصیت نامه شهدا رو بخونید ..زندگی نامه هاشون رو 

مثلا همین شهید ابراهیم هادی کتاب سلام بر ابراهیم ۱ و ۲  در موردشون کامل توضیح دادن...

گاهی این انسان های عادی چنان ب بالاترین درجه های عرفان و بندگی خدا میرسن ک از درک امثال من و شما عاجزه...

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵
من کلا با توسل مشکل دارم درک نمیکنم اونم چه برسه به ادم عادی. حالا باز پیغمبری چیزی بود یه چیزی  ...

فکر کنم تاپیک مناسب احوالات شمانباشه بهترنیست وقتتونو بزارید روی علاقه مندیاتون 😊

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
حاجت هم ازشون خواستید؟

نه بیشتر واسه ارامش میخوام

اگه حاجت بخوام ک از ایشون نباید بخوام باید واسطه قرارشون بدم ک از خدا بخوان

من کلا خیلی به شهدا معتقدم.چه جواب خواستمو بگیرم چه نگیرم دلم آروم میشه وقتی بهشون متوسل میشم.چون معتقدم یجورایی شبیه حادثه ی کربلا بوده ولی بجای یه روز حادثه ی کربلا، 8سال طول کشیده و خیلی غریبانه تر بوده.

😑😑😑😑کفر میگید چرا  تا خدا و ۱۲ امام و پیامبر موندن توسل ب شهید دیگ‌چیه کجای قران اومده عجب ...

همون قران گفته شهدا زنده ان و پیش خدا روزی میخورن

پس میشه بهشون توسل کرد

خدایا همین که هستی مرسی
فکر کنم تاپیک مناسب احوالات شمانباشه بهترنیست وقتتونو بزارید روی علاقه مندیاتون 😊

باشه شماهم تو علاقه مندی هاتون تجدید نظر بفرمایید تا در دین به خرافه نرید  😊 خدا و پیغمبر و کتابش واس مسلمون بسه 😊

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
من کلا با توسل مشکل دارم درک نمیکنم اونم چه برسه به ادم عادی. حالا باز پیغمبری چیزی بود یه چیزی  ...

شما فرض کن دانش آموز یه مدرسه ای.از مدیر خواسته ای داری ولی به علت تمام بی انضباتی هایی که کردی میری پیش یه دانش اموزی که با مدیر خیلی سلام علیک داره .یا حتی میری پیش ناظم به ناظم میگید که از مدیر بخواد ‌که ببخشتتون .درواقع اونارو واسطه قرار میدیم نه اینکه از خودشون بخوایم حاجت مارو براورده کنن.

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖