2777
2789
عنوان

توسل به شهید ابراهیم هادی

| مشاهده متن کامل بحث + 28577 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑😑کفر میگید چرا  تا خدا و ۱۲ امام و پیامبر موندن توسل ب شهید دیگ‌چیه کجای قران اومده عجب ...

کاش انسان‌هایی مثل شما که قرآن نخوندن نظرم نمیدادن یکم قرآن بخون ببین خداوند درمورد شهدا چی گفته

من دعا میکنم فرهنگیان قبول شم با توسل به ایشون . وقتی حاجتم رواشد میام و تاپیک میزنم . مطمئنم دست رد ...

سلام حاجتتو گرفتی

خدایا میدونم گناهام زیاده اما کمکم کن😓🤲دختری که میخواد از امسال تمام تلاششو بکنه تا کنکور دبیری قبول بشه تنها نیستم داداشمم(شهید ابراهیم هادی) پیشمه کمکم میکنه مطمئنم😍🥺
روزایی ک فک میکنم بهشت زهرا خلوته میرم سرخاکشون قران میخونم براش باهاش درد و دل میکنم

میشه ی بارم جای من بری؟ازشون دورم خیلی دلم میخاست میرفتم سر ارامگاهشون...جای منم درد و دل کن و بگو دلم شکسته از آدمها و این مشکلاتم از خدا بخواهه کمکم کنه منم بالاخره دلم شاد شه

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
روزایی ک فک میکنم بهشت زهرا خلوته میرم سرخاکشون قران میخونم براش باهاش درد و دل میکنم

سلام تورو خدا قسمت میدم به شهید هادی شما میتونی بری سرخاکش واسه منم متوسل شو بهش بگو حاجتمو بده خواهر عزیزم بخاطر خدا

سلام تورو خدا قسمت میدم به شهید هادی شما میتونی بری سرخاکش واسه منم متوسل شو بهش بگو حاجتمو بده خواه ...

من دورم دسترسی ندارم که بیام سر خاکش چند بار واسش چهله نشی کردم زیارت عاشورا سوره قدر صلوات فاتحه نماز حضرت جعفر و سوره طه سوره یس ولی چرا حاجتمو نمیده شهید هادی،😭😭

کاش انسان‌هایی مثل شما که قرآن نخوندن نظرم نمیدادن یکم قرآن بخون ببین خداوند درمورد شهدا چی گفته

من عاشق شهدا ام هرشب سوره قدر و فاتحه و صلوات هدیه میفرستم واسشون ازشون می‌خوام حاجتمو بده 

سلام تورو خدا قسمت میدم به شهید هادی شما میتونی بری سرخاکش واسه منم متوسل شو بهش بگو حاجتمو بده خواه ...

باشه گلم 

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.