2777
2789
عنوان

توسل به شهید ابراهیم هادی

| مشاهده متن کامل بحث + 28577 بازدید | 73 پست
وااااای مو ب تنم سیخ شد اره خواهر شهید هادی خیلی زود جواب میده خوابت ی نشونس خواهری انشاالله ک خی ...

پس چرامن هرباربهش توسل کردم هیچ اتفاقی نیفتاد

❤یه روز خوبم میاد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا من ک خیلی باهاشون صمیمی ام

تروخدا بگید از خدا بخوان ماهم به آرزومون برسیم.سالهاست که منتظریم ولی دریغ از یک نگاه.حتی زمانیم که بقیه بهم میگفتن نمیشه من میگفتم من خدارو دارم و تا لحظه آخر امیددارم.ولی الان دلم خیلی شکسته.به بقیه چقدر راحت داد خواستشونو ولی من چندساله دارم انتظار میکشم.

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

من 2 بار توسل کردم و براشون نذر کردم،شد  

الانم واسه یه مورد دیگه به نیتشون نذر کردم،هرچی خدا بخواد

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
😑😑😑😑کفر میگید چرا  تا خدا و ۱۲ امام و پیامبر موندن تدسل ب شعید دیگ‌چیه کجای قران اومده عجب ...

عزیزم بعضی انسانها مقربان درگاه خداوندن ایشون به واسطه ی مقامی که دارن حاجت میدن نه شخص خودشون درضمن باید اینو شنیده باشید شهدا نزد خدا روزی دارن

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
مگ مفقودالاثر نیستن؟

تازه میگن قبل شهادت یکی از نزدیکان یا دوستانشون فوت میکنن ایشون مراسمش میرن میگن کنار این مزار مثلا جای خوبیه که من دفن بشم . بعدها همونجا یه شهید گمنام میارن و رو مزارشون اسم شهید هادی رومیزنن

پ ن:برای خوندن داستان دقیقتر به کتاب سلام بر ابراهیم مراجعه شود چون کامل یادم نبود

من 2 بار توسل کردم و براشون نذر کردم،شد     الانم واسه یه مورد دیگه به نیتشون نذر کردم،هر ...

نذرچی کردین براشون 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
من دعا میکنم فرهنگیان قبول شم با توسل به ایشون . وقتی حاجتم رواشد میام و تاپیک میزنم . مطمئنم دست رد ...

ان شاالله خیلی زود به خواستت برسی.اللهم صل علی محمد وآل محمد و اجل فرجهم

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

من کلا با توسل مشکل دارم درک نمیکنم اونم چه برسه به ادم عادی. حالا باز پیغمبری چیزی بود یه چیزی 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.