2777
2789

سلام روستای گلم من امسال میخوام برم دانشگاه ازاد رشته حقوق چیکار کنم که تو درسام موفق بشم و با معدل بالا تو ۶ ترم درسم تموم کنم ؟ تابستون چند ترم میتونم بردارم ؟ آیا عضو شدن توی بسیج و انجمن اسلامی خوبه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ببین کدوم کتابا نیازمند این هست که کتابهای دیگه ای رو قبلش پاس کنی اون کتابارو پاس کن که انباشته نشه‌.

باید همون اول واسه ۶ ترم انتخاب واحدت رو بنویسی و برنانه ریزی کنی که تا ترم آخر چیا میخوای برداری

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بسته به تعداد واحدايي داره كه دانشگاه ارائه ميده (برا تابستون منظورم)

تو بحثا شركت كني

دايره لغاتت رو گسترش بده

دنبال جزوه گرفتن نباشي گشتن تو كتاب قانون دوست داشته باشي 

خوب بتوني استناد كني 

معمولا خود دانشگاه چارت پیشنهادی میده اول 

ببین چحوریاس تقریبا طبق همون بردار که پیش نیازها پاس بشه 

ولی مثلا اگ کم بود بیشتر بردار ک دوس داری زود تموم کنی

در مورد بسیج اطلاعی ندارم.

واسه موفق شدن هم حقوق خیلی فرّاره مدام باید کتاب دستت باشه و بخونی و همش باید مرور کنی.

بعضی کتابا چرت و مرته هرگز به دردت نمیخوره تو آزمون وکالت هن به درد نمیخوره اوتارو فقط بخون قبول شی دیگه مرور نکن وقتتو هدر نده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
عزیزم علاقه دادی واقعا..؟؟و اینکه میتونی ادم‌قوی ای باشی که ادامه بدی ؟؟

بله ضریب هوشی بالایی دارم خداروشکر هم اینکه علاقه دارم و هدفمند انتخاب کردم و حاضرم هر سختی تحمل کنم 

من اصلا از جزوه استفاده نمیکردم فقط به کتاب اکتفا کن فقط قانون بخون و کتابای توضیحی