سلام روستای گلم من امسال میخوام برم دانشگاه ازاد رشته حقوق چیکار کنم که تو درسام موفق بشم و با معدل بالا تو ۶ ترم درسم تموم کنم ؟ تابستون چند ترم میتونم بردارم ؟ آیا عضو شدن توی بسیج و انجمن اسلامی خوبه؟
عزیزم اینکه از اول برو کتاب قانون مدنی و تجارت رو بگیر و در کنار کتابای دانشگاه این قانونا رو بخون تا راه بیوفتی ترم های بالاتر که رفتی برو سراغ کتاب قانون آیین دادرسی کیفری و مدنی اگه شرح قانون هم بگیری خیلی خوبه و نسبت به کتاب قانون جامع تر هستش همیشه هم درست رو جدی بگیر و نزار برای شب امتحان در مورد انجمن هم فقط اگه دانشگاتون انجمن حقوقی داره برو عضو بشو بقیش رو بيخيال و فقط درس خوندن
[QUOTE=102102413]بسته به تعداد واحدايي داره كه دانشگاه ارائه ميده (برا تابستون منظورم) تو بحثا شركت كني دايره لغاتت ...[/QUOTEحضور ذهن و اعتماد به نفس و قدرت بيان بالا حتي اگر اشتباه هم كردي مهم نيست حررف بزن سر كلاسا اگر ميخوايي وكيل بشي
حتما تو بسیج و انجمن اسلامی عضو شو. یه وکیل پیدا کن عصرها هفته ای سه روز برو دفتر ش کاراموزی بعدها برای کانون وکلا خیلی خیلی جلو میفتی. ضمن اینکه تو دفتر وکلا با واسطه ها آشنا میشی
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش