2777
2789
عنوان

خانمای گلی که حقوق خوندین بدویید بیاید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 66 پست

عزیزم اینکه از اول برو کتاب قانون مدنی و تجارت رو بگیر و در کنار کتابای دانشگاه این قانونا رو بخون تا راه بیوفتی ترم های بالاتر که رفتی برو سراغ کتاب قانون آیین دادرسی کیفری و مدنی اگه شرح قانون هم بگیری خیلی خوبه و نسبت به کتاب قانون جامع تر هستش همیشه هم درست رو جدی بگیر و نزار برای شب امتحان در مورد انجمن هم فقط اگه دانشگاتون انجمن حقوقی داره برو عضو بشو بقیش رو بيخيال و فقط درس خوندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=102102413]بسته به تعداد واحدايي داره كه دانشگاه ارائه ميده (برا تابستون منظورم) تو بحثا شركت كني دايره لغاتت ...[/QUOTEحضور ذهن و اعتماد به نفس و قدرت  بيان بالا حتي اگر اشتباه هم كردي مهم نيست حررف بزن سر كلاسا اگر ميخوايي وكيل بشي 

بله ضریب هوشی بالایی دارم خداروشکر هم اینکه علاقه دارم و هدفمند انتخاب کردم و حاضرم هر سختی تحمل کنم ...

موفق باشی عزیزم ...منظورم از قوی بودن این بود که اخساسی نباشی چون کلاااا نمیتونی موفق شی

اره هم ضریب هوشی بالایی دارم خداروشکر هم اینکه علاقه دارم و هدفمند انتخاب کردم و حاضرم هر سختی تحمل ...

درخواست دوستیمو قبول کن منم میخوام وکالن بخونم

از مهر شروع میکنم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

حتما تو بسیج و انجمن اسلامی عضو شو. یه وکیل پیدا کن عصرها هفته ای سه روز برو دفتر ش کاراموزی بعدها برای کانون وکلا خیلی خیلی جلو میفتی. ضمن اینکه تو دفتر وکلا با واسطه ها آشنا میشی

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
ترم اول چند واحد ارائه میدن؟ امکانش هست سه ساله تموم کنم اخه من ۵ سال از درس دور بودم میخوام زودتر ب ...

من ۲۵ سالمه تو؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>