2777
2789
عنوان

خانمای گلی که حقوق خوندین بدویید بیاید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 66 پست
اگه همه رو ۲۴ واحد بردارم و تابستان ترم بردارم تموم میشه سه سال، تابستان چند واحد میشه برداشت ؟

احتمالا بشه ولی سخته همیشه بهت واحدهایی که میخوای رو نمیدن یا ارائه نمیشه تابستون کلا 6 واحد میدن0

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اگه واقعا از پسش بر میای بسم الله. از اولم هرچی بهتر بخونی واسه آزمون راحت تری

توکل بخدا ، ممنون بابت راهنمایی ان شاءالله هرچی از خدا میخوای بهت بده همیشه موفق و سربلند باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا از پسش بر میای بسم الله. از اولم هرچی بهتر بخونی واسه آزمون راحت تری

یعنی میشه قبول شد؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

145 تا.چرا انقد اصرار داری زود تموم کنی 7 ترمه میتونی اما سه سال نه.  سر فرصت بخون اما خوب بخو ...

نمیدونم یعنی جوری گفت ک من فکر کردم از،کنکور پزشکی سختره😟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نمیدونم یعنی جوری گفت ک من فکر کردم از،کنکور پزشکی سختره😟

کدوم ابلهی این حرفو بهت زده چرا هرکی هرچی میگه باور میکنید. سخت هست اما نشدنی نیست تلاش کنی میتونی به دختر پسر بودنش ربطی نداره به رتبه و درصدات ربط داره

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
کدوم ابلهی این حرفو بهت زده چرا هرکی هرچی میگه باور میکنید. سخت هست اما نشدنی نیست تلاش کنی میتونی ب ...

واقعا؟ممنونم ازت

مثلا تو فکر کن من کل سالو جوری خوندم ک شاگرد اوا بشم 

امکانش هست ازمکن قبول بشم😟

من هدف اصلیم اشتغاله

حاضرم در حد توانم از همون اول بخونم فقط،قبول شم

واقعا؟ممنونم ازت مثلا تو فکر کن من کل سالو جوری خوندم ک شاگرد اوا بشم  امکانش هست ازمکن قبول ...

به شاگرد اولی ربطی نداره. وقتش که شد آزمونی بخون با دوره زیاد و تست زیاد ایشالا قبول میشی. الان فقط تا میتونی قانون بخون و سعی کن درسارو خوب بفهمی نه اینکه حفظ شی