سلام روستای گلم من امسال میخوام برم دانشگاه ازاد رشته حقوق چیکار کنم که تو درسام موفق بشم و با معدل بالا تو ۶ ترم درسم تموم کنم ؟ تابستون چند ترم میتونم بردارم ؟ آیا عضو شدن توی بسیج و انجمن اسلامی خوبه؟
اگه همه رو ۲۴ واحد بردارم و تابستان ترم بردارم تموم میشه سه سال، تابستان چند واحد میشه برداشت ؟
احتمالا بشه ولی سخته همیشه بهت واحدهایی که میخوای رو نمیدن یا ارائه نمیشه تابستون کلا 6 واحد میدن0
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم یعنی جوری گفت ک من فکر کردم از،کنکور پزشکی سختره😟
کدوم ابلهی این حرفو بهت زده چرا هرکی هرچی میگه باور میکنید. سخت هست اما نشدنی نیست تلاش کنی میتونی به دختر پسر بودنش ربطی نداره به رتبه و درصدات ربط داره
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
واقعا؟ممنونم ازت مثلا تو فکر کن من کل سالو جوری خوندم ک شاگرد اوا بشم امکانش هست ازمکن قبول ...
به شاگرد اولی ربطی نداره. وقتش که شد آزمونی بخون با دوره زیاد و تست زیاد ایشالا قبول میشی. الان فقط تا میتونی قانون بخون و سعی کن درسارو خوب بفهمی نه اینکه حفظ شی