2777
2789
عنوان

دعا برای فروش رفتن کالا کسی بلده

90435 بازدید | 24 پست

دوستان یه کالایی خریدیم هزینه زیادی هم دادیم اما اصلا مشتری نداره اگه فروش نره زحمت چندین ماهه مون هدر می ره دعایی یا سوره ای نیست برای فروش رفتنش بخونیم. میشه خودتون هم با نفس های پلوتون برای رفع این گرفتاری دعا کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای فروش خونه یه چیزی بود تو اینترنت پیدا کردم خوب بود

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نوشته اگر متاعی به فروش نمیرود بر آب بخوانید اون دعا رو و بپاشین رویه متاع سریع به فروش میره.مادرشوهرم واسه ماشینمون همینکارو کرد همون روز واسش مشتری اومد.چند وقت تو بنگاه مونده بود

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
عزيزم چرا هرجا كم مياريد دست به دامن دعا و اين چيزها ميشيد؟ فكرت رو بكار بنداز و ببين چطوري ميت ...

من واقعا به دعا اعتقاد دارم..معجزه میکنه

خونمونو 1 ماه بوود گزاشته بودیم واسه فروش ..روزی 10 نفر حداقل میومدن میدیدن اما قبول نداشتن...چله ی بسم الله شروع کردم..کلی دعا هم از تو نت گرفتم. بالاخره فروش رفت😍😍 اونم یه آقایی از یه شهر دیگه😊تازه 8 روز از چله گذشته بود😊

میشه بگی دعارو عزیزم منم همینطوریم

تو کتاب گنجهایه معنوی هستش دعا...

اگه ندارین کتابشو شنبه بهم یادآوری کن برات پیداش میکنم

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔