2777
2789
عنوان

شوهر سابقش، کشتش+فیلم (باردارها و ترسوها و حساس ها نیان لطفا )

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 52 پست
پخش نمیشه لینکش ابی نیست

چرا پخش میشه بزن روش بالا میاره

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک فقط ی جیغ زدن دیدم اصنم مشخص نبود اون خون هس یا شال قرمز دور گردنش بعدشم بچه ای ندیدم شوهرشم ندیدم شما چجوری تفسیر میکنین ی فیلم دو ثانیه ای رو

همسرم دلیل من است. 💜🌱

حالا چی شد مرد   

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
من هنوز جرعت نکردم ببینم    یکی بگه خیلی بده نبینیم؟

نه بابا الکیه فک کنم 

نیس اسی؟؟؟

اخه زنه گلوشو بریدن ولی وایساده سره پا و جیغ میکشه😐😐😐😐

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️