2777
2789
عنوان

بچه ها پسرم مسجد نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 75 پست
اره معمولا خودم وشوهرمیم شهر غریبیم اما خانواده شوهرم هستن گهگاهی یشون سرمیزنیم

بهش تلقین مثبت کنین خیلی جواب میده مثلا زمانی که کل خانواده پیش همین رو به پدرش طوری که خودش بشنوه ازش تعریف کنین اونم کم کم تو ضمیر ناخودآگاهش ب این باور میرسه

تو انتهای تمام افکار منی😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مازندرانم گلم

مبخواستم پیج ارگانیک مایندد رو تو اینستا معرفی کنم مرکز مشاورشونم تهران البته سوالاتم جواب میدن مشاره تلفنیم میدن خیلی خفنن تو مشاوره و علمشون بالاس یه تیمن حتما فالو کن سوالتو بپرس یا تماس بگیر مشاوره نلفنی داشته باشه حتما راه درست رو نشونت میدن

برسه روزی که منم تیکر بزنم
به هیچ وجه نمیره دیشب تولد بچه جاریم بود اصلا بچه ها بازی میکردن این نمیرف اهنگ گذاشتن گوشاش وگرفت ه ...

عزیزم حتما ببر پیش یه مشاور دیگه ،برای مدرسه رفتن 

مشکل پیش میاد ،

الان یه عده میان موضوع اصلی رو ول میکنن  کلید میکنن رو محرم و مسجد و مثل همیشه  حرفهای بی محتوا میزنن 

حتما ببرش پیش مشاور ،و سعی کن دلیلشو بفهمی که 

چرا اینجوری رفتار میکنه سعی کن این رفتارش اصلاح بشه 

اگه نقاشیق خوبه بگو یه درخت و یه خونه و یه آدم بکشه و رنگش کنه برات تحلیل کنم تا علت رفتارش مشخص بشه 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بچه رو مجبور به حضور در مکانهای پر از غم  و گریه نکنید

مخصوصا مراسم محرم

که همش سر بریدن و ظلم. به بچه های کوچیکه

مردایی که زنجیر میزنن محکم رو سینشون

و زنایی که‌گریه میکنن برای خواسته هاشون و غم هاشون

و هیچ کی فکر نمی کنه همه اینها برای یه بچه چهار ساله قابل هضم نیست

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
به چه دلیلی

از الان فهمیده نباید به این  دنیا و انسانهاش دل ببنده و تنهایی رو انتخاب کرده

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
خیلی باهوشه همه چیزو خوب یاد میگیره بچه ارومی هم هس اما اجتماعی نیس یه غریبه سلامش بده فرار میکنه

چه خوبه به فکری ببرش مشاور یا روانشناس کودک منم ی مدت رفتارای اینجوری داشتم تو نوجوونی الان مثل چی پشیمونم با سی سال سن نه دوستی  ،نه روابط اجتماعی  بالایی ببین همش میترسیدم وارد بازار کار بشم تازه دنبال کارم الان فک میکنن مشکلی نداره حل میشه بچس ولی در اینده همین رفتارا زندگیتو شکل میده

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم

منم  مردم گریز بودم خیلی تاثیر منفی داره تو ایندش

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
عکس نقاشی وبرای شما بفرستم؟

بله عزیزم  همینجا بفرست ، تحلیلش کنم  😊

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .