2777
2789
عنوان

بچه ها پسرم مسجد نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 75 پست
برای این مراسما خیلی بهش فشار نیارید با بچه های فامیل خوب ارتباط میگیره؟ با بچه دیگه ای نمیتونید هم ...

به هیچ وجه نمیره دیشب تولد بچه جاریم بود اصلا بچه ها بازی میکردن این نمیرف اهنگ گذاشتن گوشاش وگرفت هی بریم بریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم باید روانشناس کودک ببریش که یاد بده چه جوری اجتماعی بشه چون  میگی کلا اکثر جاها نمیاد

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
به هیچ وجه نمیره دیشب تولد بچه جاریم بود اصلا بچه ها بازی میکردن این نمیرف اهنگ گذاشتن گوشاش وگرفت ه ...

عزیزم خانوادتون چن نفره؟... شاید عادت کرده به خلوتی جمع

تو انتهای تمام افکار منی😻
میگه مهدم نمیره

اون فرق میکنه اضطراب جدایی داره منم بچه بودم از روضه و مسجد و مراسم غم انگیز متنفر بودم هر بچه ای یه مدله نباید بهش استرس وارد کرد!اصلا واسه چی استارتر از الان رفته پیشواز ترس انداخته به جون بچه من نمیدونم  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
به هیچ وجه نمیره دیشب تولد بچه جاریم بود اصلا بچه ها بازی میکردن این نمیرف اهنگ گذاشتن گوشاش وگرفت ه ...

اخی کلا شلوغی و سر و صدا اذیتش میکنه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

عزیزم پسر منم دقیقا همینطور بود بیچارم کرده بود 

ببرش خونه اسباب بازی هایی که میزارن کنارش باشی یا کلاسهای خلاقیت مادر و کودک که خودت کنارش بلشی تا کم کم این حالتش برطرف بشه

بهش فشار نیار اصلا بدتر میشه

اگر هم تهرانی به شماره ۱۴۸۰ زنگ بزن با مشاور کودکش صحبت کن خیلی خوب راهنمایی میکنن

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
پارک میبرم دنبال سرسره خالی وتاب خالی میگرده جایی که بچه نباشه

عزیزم 😍 من بچه دور برم نیس کاراش بامزس به نظرم ،نظرشو میگه 

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم