2777
2789
عنوان

بچه ها پسرم مسجد نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 75 پست

ببرش شهر بازی مکان های شاد ببرش نزار حس افسردگی بهش دست بده تو آیندش مشکل ایجاد میکنه... همیشه که شما و باباش پیشش نیستین باید مستقل بودنو یاد بگیره

تو انتهای تمام افکار منی😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه دلیلی

ببین جریان اینه که بچه اجتماعی نیست و این خوب نیست

چون بعدا برای مدرسه و ... به مشکل میخوری

اول بگو برای محرم که بریم مراسم میخوام برات یه لباس به سلیقه ی خودت بخرم که فقط اونجا بپوشی

بعد بگو خوراکی هایی که دوست داری رو بگو من یادداشت کنم وقتی میریم اونجا برات بخرم

بعد ببین نقاشی ماشین بتزی چی دوست داره ببر و روزای اول خودت باهاش کمی بازی کن

بعد سعی کن اونجا براش دوست پیدا کنی که به ذوق اون بره

خلاصه باید براش خاطره ی خوب بسازی که علاقمند بشه

خودت علاقه مندی های بچت دستت هست 

من همین کار هارو با دخترم کردم

دیگه خودش یه کوله وسیله جم میکرد برای رفتن

مثلا اگه مداد شمعی یا ماژیک نداره بخر 

بگو اینارو اونجا میده به بچه های خوب که نقاشی کنن

نزار تو خونه ببینه و فقط همونجا استفاده کنه

یا دو تا ماشین که فقط همونجا استفاده کنه

که به ذوق همونا همراهیت کنه

ببین هر چی هست به بچه نباید تحمیل کرد . باید باهاش بازی کنی بخندی تو قصه براش چبزایی که دوست داری بکنه و تعریف کنی. ضمنا بچه ای که از آدما میترسه حتما آسیب دیده ترسیده . اول باید مطمن بشه همه چی خوبه تا اعتماد کنه. ازش دایم تعریف کن هی بگو تو خیلی خوبی . اونوقت به دیگران هم اعتماد میکنه وقتی اول به خودش اعتماد کنه که خوبه

من ۲۰ سال پیش اخرین باری بود رفتم مسجد عزیزم ببرش جاهای شاد

چرا فکر میکنید مسجد غمکدست. مشکل پسر ایشون فقط‌به مسجد ختم نمیشه همه ی جاهای عمومی منظورشونه.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
چرا فکر میکنید مسجد غمکدست. مشکل پسر ایشون فقط‌به مسجد ختم نمیشه همه ی جاهای عمومی منظورشونه.

مناسب بچه نیست عزیزم

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤