2777
2789

دو هفته بیشتر نیست خریدمش  قطع وصل میشهههههععهههههععههههههههههههههه😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬هنزفری کثافط بیشعووور درست شوووووو 😩😩😬😬😬😬😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یواااش کشتیییییشش

از مغازه گرفتی 

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
نه از رو زمین پیداش کردم😒🙄

خب دیگه ببر بزار سرجاش

دیگه م چیزی دیدی برندار

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
نههههه دوسش دارم 😑

همین مدلشو بخر

عکسشو بفرس منم ی هنزفری خریدم دو روز کار داد بعد قطع و وصل شد بردمش عوضش کردم الان همش میترسم دوباره خراب بشه تازه بهش گفتم جنس خوبشو بده ۶۰ تومن بابتش پول دادم

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند