2777
2789
عنوان

کیا تجربه زایمان طبیعی دارن؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اصلا برش زدن رو متوجه نمیشی. چون به حدی درد و فشار تو اون ناحیه هست که اونجا بی حسه دیگه موقع بخیه هم امپول میزنن متوجه نمیشی😊 

دردم که زیاده و نمیکشه ادمو و هرچیزی که ادمو نکشه قویترش میکنه.

فقط نکته ی زایمان طبیعی موفق و راحت اینه که اولاااا لگنت خوب باشه دوما بجای جیغ و داد الکی که انرژیتو میگیره نفس عمیییق بکشی و یه زور حسااابی بدی.🤗

تظاهر میکنم به زندگی کردن

منم منتظرم امروز فردا زایمان کنم خیلی هیجان دارم😁

مامای من بدون برش میکنه اکثرا چون خیلی روغن میزنه و پرینه رو ماساژ میده و کاملا فیزیولوژیک زایمان میکنه 

امیدوارم منم موفق بشم و به آرزوم برسم چون یه بار سز کردم داشتم میمردم و خیلی وحشت دارم از سز دوباره 😢

ایشالا شما هم به خوبی زایمان کنی

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
آخه یجوری از فیزیولوژیک حرف میزنید انگار چ روش خارق‌العاده و خاصیه همون زایمان طبیعیه فقط میذارن بی ...

نه عزیزم خیلی فرق داره

درد طبیعی بدن هست و مثل امپول فشار دردا تیز نیست یعدم مامایی ک کنارته خیلی کمک میکنه برای بی دردی و سریع باز شدن

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
خوب عزیزم سزارینم ۷ تا لایه رو با چاقو پاره میکنن. بعدشم وحشتناک درد داری. حالا بماند بعضیا میان این ...

آره منم تخت کناریم یه سزارینی بود میومدن مرتب شکمشو فشار میدادن روبخیه هاش جیغ میزد میگفت بسه توروخدا وقتی پرستارا میومدن مثله بچه ها التماسشون میکرد که فشار ندن اینو من دیدم خودم بقیه رو نمیدونم

اصلا اون چیزی ک فکر میکنی یا تو فیلم دیدی نیست خیلی راحت تره دقیقا عین پریودی ولی شدید تر و ی دلپی ...

اون ۲ ساعت آخر که میگی شدیده در حد پریودی شدیده یا در حد اینکه قشنگ حس میکنی دارن با قیچی تیکه پاره میشی؟😥

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
چطوری راحت بود؟کار خاصی انجام دادی؟ بعد پیاده روی زیاد رفتی؟ قبلش میترسیدی؟ 

اره عزیزم من خیلی فعالیت داشتم دوران بارداریم ورزش کگلو خیلی انجام دادم برا همین برش نخوردم ترس و استرس از خودم دور کردم شب زایمان فرتی نرفتم بیمارستان رفتم حمام دوش اب گرم گرفتم رو کمرم .وقتی رسیدم نزدیک ۷ سانت باز بودم که امپول زدن تو رگم دیگه چیزی نفهمیدم گیج شدم دردام کلا رفت 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤