2777
2789
عنوان

وقتی میریدعروسی چطور به خودتون میرسید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 59 پست
واییی منم دقیقابراهمین عروسی بودم دیشب خیلی غصه خودم که قیافه منم خوبه ولی چرانمیتونم بخودم برسم برا ...

وای منم البته من قیافم بده :/ وای یه دخترایییی بودن تو عروسی یکی از یکی ماهتر حالا ارایش انچنانیم نداشتنا مامانم هی میگف چرا ساکت نشستی ی جا لالی مگ :/

قبل ارایش پوستتون رو پاکسازی کنین پوست خیلی عالی و نرم میشه کرم بهتر میخوابه

قبل استفاده از کرم پودر ابرسان استفاده کنین

از اسپری فیکس استفاده کنین 

اگه مدت جشن خیلی طولانیه میتونین با دستمال مرطوب بعد از گذشت چند ساعت کرم رو پاک کنین و دوباره با رژ تمدید کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باارامش راضیش کن خب درسته شوهر ته ولی خب دل خود تم مهمه که بخای آرایش کنی وبخودتم برسی

چند بار گفتم بهش سر این قضیه باهم حرف زدیم گفت دله خودت تو تو خونه تو اتاق نه تو خیابون که چهارنفر ببینن و کیف کنن😐😐

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
وای منم البته من قیافم بده :/ وای یه دخترایییی بودن تو عروسی یکی از یکی ماهتر حالا ارایش انچنانیم ند ...

حتماتوهم خوشگلیای خودتوداری

منم خیلی حرص خوردم

میگذره....ولی ردش میمونه
چند بار گفتم بهش سر این قضیه باهم حرف زدیم گفت دله خودت تو تو خونه تو اتاق نه تو خیابون که چهارنفر ب ...

من واقعا درک نمیکنم اینجور مردارو خودم مجردم ولی اگ شوهرم بگ میگم اون بابامم ب من نمیگفت ارایش نکن تو میگی :/ جمع  کن بساطتو

معمولا عروسی های الان 4ساعت بیشتر نیست ولی معمولا اگه مهمونی و دورهمی طولانی میرم بعد 3،4ساعت کرم پودر رو پاک میکنم دوباره تمدید میکنم

چن وقت پیش عروسی رفتیم نوشته بود تا پاسی از شب فک کردم فوقش تا 12ولی تا2طول کشید نمیدونستم کرم نبرده بودم پوستم خیلی خسته شد بد بود

مرسی عزیزم

قربونت

برای پاکسازی هم نیازی نیس بری ارایشگاه یک بخور چن دقیقه بده تو خونه صورتت رو با گل بابونه بعدشم ی ماسک بعد ماساژ با روغن زیتون بعدم برو حمام حال کن با سفیداب صورتت رو اسکراب کن بعدم اراااایش

معمولا عروسی های الان 4ساعت بیشتر نیست ولی معمولا اگه مهمونی و دورهمی طولانی میرم بعد 3،4ساعت کرم پو ...

واسه من فقط تا نیم ساعت خوبه بعدش بهم میریزه

میگذره....ولی ردش میمونه
من واقعا درک نمیکنم اینجور مردارو خودم مجردم ولی اگ شوهرم بگ میگم اون بابامم ب من نمیگفت ارایش نکن ت ...

نمیتونم بخاطر یه آرایش زندگیمو خراب کنم که

من دوسش دارم هم زندگیمو هم شوهرمو وقتی شوهرم اینطور میخواد من حرفی ندارم

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢