2777
2789
عنوان

وقتی میریدعروسی چطور به خودتون میرسید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 59 پست
اول اپیلاسیون ودکلره کل بدن😁 سپس لاک ولوسینو کرم مالی کل بدن😁😁 بعددرست کردن موواخرسرهم ارایش..ا ...

وقتی کل بدنتو اپیلاسیون میکنی دیگه کجاتو دکلره میکنی؟😐

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
من دیشب عروسی بودم  60 تومن دادم موهامو سشوار و اتو کرد بازم تو عروسی جلوشون خوب نبود صورتمم در ...

منم مشکلم همینه 

ولی خب بیشترمشگلم اینه توعروسیاخیلی مو هام وارایشم بهم میریزه چیکارکنم

میگذره....ولی ردش میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مشکلم همینه  ولی خب بیشترمشگلم اینه توعروسیاخیلی مو هام وارایشم بهم میریزه چیکارکنم

باید مواظب باشی دیگه چک کن مدام مثلا رژتو ترمیم کن ی دست به موهات بکش

کاربر قدیمی ام 😊
وقتی کل بدنتو اپیلاسیون میکنی دیگه کجاتو دکلره میکنی؟😐

بیرون ک برا اپیلاسیون میرم میگم همه جامو اپیلاسیون کنه پشتمو فقط نمیزارم میگم دکلره کنه یا مثلا سرشونه هام که خیییلی کم موعه معلوم نیستو دکلره میکنم 

خدایاشکرت
موهامو معمولا صاف میکنم با سشوار  الام برس حرارتی خریدم خیلی راضی ترم زودم تموم میشه حتما ...

منم خیلی کلی پای میکاپ اینستامیبینم ولی اصلا یادنمیگیرم

میگذره....ولی ردش میمونه
آخی عزیزم واسه چییی من مجردم😃

واسه مرضضضض

حسوده حسود میگه حق نداری خارج از اتاق خواب آرایش کنی😐😐😐😐

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
منم چند شب پیش عروسی بودم از بس خوشگل دیدم افسردگی گرفتم برگشتم خونه

واییی منم دقیقابراهمین عروسی بودم دیشب خیلی غصه خودم که قیافه منم خوبه ولی چرانمیتونم بخودم برسم براهمین تایپ یک زدم

میگذره....ولی ردش میمونه
منم خیلی کلی پای میکاپ اینستامیبینم ولی اصلا یادنمیگیرم

وا چرا

کانسیلر و سایه و هایلایتر

جای اینارو بدونی کافیه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
آدم وقتی تو تنهاییه خودشه همچین آرایش رو صورت میشینه موها خوش فرم پریشون میشن،حالا تا یهو مهمونی پیش ...

ب خدا من از عروسی ک برگشتمااا چون ی شهر دیگ بود ارایشمم پاک نکرده بودم موهامو تو ماشین باز کردم اومدم خونه تو اینه دیدم چقدددد خوب بودم حالا تو عروسی :/ شبیه مرده های از تو قبر بلند شده بودم :/

واسه مرضضضض حسوده حسود میگه حق نداری خارج از اتاق خواب آرایش کنی😐😐😐😐

باارامش راضیش کن خب درسته شوهر ته ولی خب دل خود تم مهمه که بخای آرایش کنی وبخودتم برسی

میگذره....ولی ردش میمونه