2777
2789
عنوان

وقتی میریدعروسی چطور به خودتون میرسید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برای پاکسازی هم نیازی نیس بری ارایشگاه یک بخور چن دقیقه بده تو خونه صورتت رو با گل بابونه بع ...

بخداهمون خیلی میرسم به صورتم ولی عروسیانمیدونم چرااینطورمیشه

تو خون که آرایش ندارم خیلی بهترم فک کنم من بایدارایش  نکنم خخخ

میگذره....ولی ردش میمونه
نمیتونم بخاطر یه آرایش زندگیمو خراب کنم که من دوسش دارم هم زندگیمو هم شوهرمو وقتی شوهرم اینطور میخو ...

مگ برده گرفته؟ بحث ارایش نیس بحث احترام متقابله همونقد ک  اون تو زندگی سهم داره توام داری وقتی نتونی حرف به این کوچیکی رو به کرسی بنشونی لابد بقیه زندگیتم کلا حرف حرف اونه دیگ ن ؟

مهم نیس ک اینکه دلیل بر بد بودن تو نیس بعضیا ازدواج فامیلی نمیپسندن

من کلا پسرخاله هام برام مثل داداشن ولی این حرکت خالم خیلی بد بود جلوی من چون قبلا رفته بودن جایی خاستگاری مادر عروس گفته بود اگ پسرت خوبه دختر خواهرتو چرا براش نمیگیری  خالمم نشسته بود از من بد گفتن :/ اون روزم تو عروسی داش دختر سوا میکرد کم مونده بود همونجا عقدم کنن حس کردم تحقیر شدم چون بازم قراره بشنوم ک دختر خواهرش هس لابد یه ایرادی داره 

مگ برده گرفته؟ بحث ارایش نیس بحث احترام متقابله همونقد ک  اون تو زندگی سهم داره توام داری وقتی ...

زندگی که میدون جنگ نیست 

حرف من یا حرف اون مهم نیست مهم حرفیه که عقل و منطق قبولش کنه

من برخلاف بیرون تو خونه خیلی شر و شیطونم انقدر که شوهرم از دستم عاصیه ولی میخواد این شیطنت فقط تو چارچون شخصیمون حفظ شه 

اسمشو میزاره غیرت 

منم بدم نمیاد یکی روم تعصب داشته باشه

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
نمیتونم بخاطر یه آرایش زندگیمو خراب کنم که من دوسش دارم هم زندگیمو هم شوهرمو وقتی شوهرم اینطور میخو ...

آره عزیزم حالا این خانوما مجردن مثله ما که مجرد بودیم این حرفا رو میزدیم ولی آدم وقتی وارده زندگی میشه واقعا چیزای دیگه ای براش مهمتر میشه 

یکی از آشناهامون شوهرش گفته بود عروسی فلانی میری آرایش نکن از رو لجبازی خودشو دخترشو هفت قلم آرایش کرد رفت حالا شوعرش  هم خودشو هم دخترشو بیرون کرده حالا چه شوهری همه ی زندگیشو حقوقش دست این خانم بود فقط یه درخواست کرده بود این زنه نادون هم باهاش لج کرده بود هنوزم آشتی نکرده بعد چند ماه 

کار درستو شما میکنی 

من کلا پسرخاله هام برام مثل داداشن ولی این حرکت خالم خیلی بد بود جلوی من چون قبلا رفته بودن جایی خاس ...

ول کن بابا انشالله یه شوهر خوب میکنی خالت میگه ای داد بیداد چرا من نگرفتمش

آره عزیزم حالا این خانوما مجردن مثله ما که مجرد بودیم این حرفا رو میزدیم ولی آدم وقتی وارده زندگی می ...

دقیقاً

لذتای زندگیم تو چیز دیگه اس 

همسرم که کلاً با آرایش مخالف نیست

اتفاقاً بدش میاد من تو خونه بدون آرایش باشم 

همش گوشزد میکنه که به خودم برسم

بهترین لباسامو تو خونه میپوشم 

ولی خب با بیرون مخالفه میگه ساده باش 

ما روز اول تو همون خاستگاری همه اینا رو باهم طی کردیم من گمون میکردم داره شوخی میکنه و سرکارم میزاره بعد که وارد زندگی شدم دیدم کاملاً جدی بوده😐 چندبار باهاش حرف زدم از عقایدش گفت یه جورایی برام قابل درک بود.

الان تو اجتماع مردا  چشم چرون شدن. وقتی میرم بیرون نگاه های زشت مردا رو ، روی دخترا و زنا میبینم به شوهرم حق میدم بالاخره مرد هست و غیرتش اگه براش فرقی نکنه که میشه بی غیرت 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢