2777
2789
سلام فکر میکنم ۳۵ سال دکترا درس میخونن واسه همان یک ربع ساعت و باید به دکترش آدم اعتماد داشته باشه م ...

سلام 
ممنونم از شما
قطعا برای یه تخصص زنان ۳۵ سال درس خوندنی در کار نیست البته منکر زحمات و تلاش پزشکان نیستم
خیلی خوبه که شما راضی هستید اما برای بنده اینطور نبوده و من در مقطع زمانی یه ماهه به پنج دکتر جز ایشون مراجعه کردم و هیچ کدوم برای من با توجه به اینکه از پاپ اسمیر قبلیم که الهی شکر خوب بود و هنوز یکسال نگذشته بود پاپ اسمیر جدید درخواست نداشتن

موردی که بابتش من به ایشون مراجعه کردم اصلا هیچ ربطی به پاپ اسمیر نداشت

نمیدونم چرا اینگونه جبهه گرفتید و موضوع هزینه ی گزاف و بی جهت پزشکی رو با اختلاس مقایسه کردید !!!!

هر کدوم از این موارد نوعی دزدی و حق الناسه 

من تنها تجربه ام رو به اشتراک گذاشتم که دیگران 

بتونند استفاده کنند( چون من خودم همیشه نظرات نی نی سایت رو در بسیاری از موارد می خونم و برای تصمیم گیری هام استفاده می کنم)

پسورد ورودمو فراموش كرده بودم ولى بنظرم ارزششو داشت وقت گذاشتم كه بتونم وارد شم ونظرمو بگم كه شايد جلوگيرى بشه از تكرار تجربه ى من براى دوستان

من سال١٤٠٠ كه ايشون(دكتر ام لى ربانى) دستياردكتر آصف جاه بودن پيششون ويزيت شدم.مطبشون بى اندازه شلوغ بود و خب تنهاشانس ديدن دكتر آصف جاه نامه ايشون بود.اون زمان بسيار دقيق بودن و حتى موقع جراحيم،ديدنشون توى اتاق عمل به عنوان دستيار دكتر آصف جاه به من حس خوبى داد😔

طى اين چندسالِ بعد از عملم ديگه ويزيتم با دكترآصف جاه بود وبنظر ميومد ديگه دكتر باايشون كار نميكنه،نميدونم!

تااينكه امثال بخاطر عفونت تصميم گرفتم برم پيش ايشون كه چه اشتباهى كردم!!!همون لحظه ورودم ازخلوت بودن بى سابقه مطبشون نسبت به قبل واقعا تعجب كردم

نوبتم شد

خوابيدم براى معاينه

وبه محض وارد كردن دستگاه اسپكولوم سريع و همزمان ازم نمونه پاپ برداشته بودن(بعدا فهميدم)

ولى از همون براى ترسوندن من استفاده كردن كه وااااى چه زخمى چقدر خون!!!خون رو ببين!!!

از ديدن ابزار خونى داشتم سكته ميكردم!!!

دكتر ربانى: دهانه رحم زخم دارى و بهترين درمان براش فريز هست

من: فريز ديگه چيه😭چطوريه؟!

ايشونم تند تند توضيح ميداد كه هزينه ش چقدره وهرشات حدود دو تومنه و…

و من فقط در حد ٤-٥ثانيه يه صداى فن مانند احساس كردمو بعدش ازم امضا گرفتنو😑😐 اومدم بيرون منشى گفت ١٤ميليون و سيصد پرداخت كن!!!!!!!!!

فكر كردم حتما اشتباه شده ولى خير

بابت ٥ثانيه صداى فن😡١٣ ميليون و ١٣٠٠ براى سونو و ويزيت از اين كارت و اون كارت براشون كارت به كارت كردم و اومدم بيرون!!

جالبه كه بارها تاكيد كردن كه يه جلسه ديگه هم بايد برم واگه نرم زخم برميگرده!!!!

بماند كه براى يه پاپ اسمير ساده ٥٠٠ تومنى هم از آزمايشگاهشون زنگ زدن ازم ٢٨٠٠٠٠٠ تومن گرفتن!!!

كه باور كنيد فكر ميكردم حتما آزمايشى متفاوت با پاپ اسميره ولى نبود😡

بدترين قسمت اينجاشه كه بعد ازون روز به فاصله ى يك ماه دوتا دكتر بنام رفتم كه هيچ كدوم اثرى از فريز هيچ جاى من نديدن وتازه فهميدم يه روش منسوخ شده س كه عوارض جبران ناپذيرى ميتونه داشته باشه!!!!!! اينجارو بايد ازش تشكر كنم كه به قول دكترم احتمالا فقط اداى فريز كردن رو درآورده بوده بخاطر پول😠

من به اين خانم با تمام وجود اعتماد داشتم و واقعا وقتى ابزار خونى رو بهم نشون داد وحشت كردم با چشم گريون بهش اعتماد كردم🥺هيچ وقت نميبخشمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.