2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 94پیششون سزارین شدم خیلی دکتر خوبی هستن بیمارستان باهنر کرج

سلام ببخشید عزیزم مطبش کجاست؟ شماره ای ازش ندارین؟

خدایا بر ما معجزه ای بنما در شأن بزرگواریت
سلام ببخشید عزیزم مطبش کجاست؟ شماره ای ازش ندارین؟

اگ کرج زندگی میکنی دکتر زهره دولتی هم فووووووووووق العادس 

من برا ایشون وقت داشتم متاسفانه زایمانم زود رس شد و دکتر ربانی عملم کردن

خواهر شوهرم معرفی کرده بود دولتی رو

مطبشم همون کرجه

ولی سر این زایمانم چون بهم دوره کرج میخام تو محل خودمون برم

این کاربری مشکوک به هک است

هرکس جدید اومد تاپیک رو بخونه بدونه دکتر پولکی هستن الکی همرو سونو می کنه آزمایش بیخود می گیره برای پول 

من با جواب تست هام رفتم پیشش همرو خودش با دستگاهای زپرتی توی مطبش انجام داد باز فقط برای پول 

هرکس جدید اومد تاپیک رو بخونه بدونه دکتر پولکی هستن الکی همرو سونو می کنه آزمایش بیخود می گیره برای ...

دقیقا همینطوره، امروز من برای مشاوره مراجعه کردم اما ایشون به زور و بدون هیچ دلیلی از من آزمایش پاپ اسمیر و سونو گرفتند و در مدت زمان یه ربع یک میلیون و چهارصد هزار تومن از من گرفتند

دقیقا همینطوره، امروز من برای مشاوره مراجعه کردم اما ایشون به زور و بدون هیچ دلیلی از من آزمایش پاپ& ...

سلام 

فکر میکنم ۳۵ سال دکترا درس میخونن واسه همان یک ربع ساعت 

و باید به دکترش آدم اعتماد داشته باشه 

ما بسیار راضی از ایشون هستیم و نوش جونش حتما موردی بوده که تست پاپ اسمیر گرفته 

امیدوارم جوابش براتون خوب باشه 

اما فکر میکنم چون ما پشتوانه علمی نداریم نمیتونیم در خصوص این قضاوت کنیم 

دارن ملیارد دلاری اختلاس میکنن ما نگران ویزیت دکتر هستیم!!!!!!