2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرتو تقویت کن عزیزم.هیچی شیر مادر نمیشه.من پسرم آخرشبا به هیچ عنوان شیر خودمو نمیخورد و گرسنه میموند مجبور شدم یه وعده آخر شب بهش شیر خشک بدم از اونموقع تاحالا شیرم بشدت کم شده

من به دخترم شیرخشک دادم.شیرداشتم زیادددد ولی هرکاری کردیم سینه نگرفت

باید میریختی تو سرنگ همزمان با سینه سرنگم میذاشتی دهنش تحریک میشد بگیره.من ده روز کارم همین بود

شیرتو تقویت کن عزیزم.هیچی شیر مادر نمیشه.من پسرم آخرشبا به هیچ عنوان شیر خودمو نمیخورد و گرسنه میمون ...

پسر من تا صبح سینه تو دهنشه اما انگار هرچی میخورم شیرم قوت نداره صبح با گریه شدید بیدار میشه مجبورم شیرخشک بدم

آب کله پاچه، آبگوشت، آب مرغ رو روشون آب لیموترش تازه بریز، لیوان لیوان بخور. ببین چجوری شیر ازت میریزه. 

از قصابی دنده گوسفند بخر(بعضی ها مجانی میدن )، بریز زودپز با پیاز فراوان، زردچوبه، برگ بو نرم نرم بپز. از صافی رد کن، میشه آبگوشت. برای شیر عالیه. امتحان کن 

باید میریختی تو سرنگ همزمان با سینه سرنگم میذاشتی دهنش تحریک میشد بگیره.من ده روز کارم همین بود

دوماه این کارو کردم .هزاران روش انتخاب کردم فایده نداشت فکش تنبل بود.تا دوماهگی شیر ومیکشیدم وبش میدادم .چون شیرنخورد باوجود قرص شیردهی حامله شدم دوماه بعد پسرم درجاسینه گرفت 

عزیز دلم این که ناراحتی نداره نگران نباش شیر خشک های الان غنی از انواع ویتامین هاست،منم شیر ندارم و دخترم شیر خشکیه ، راستش به نظر من شیر خشک خیلی راحتتر از شیر مادره دادنش