2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم خواهرم بیخبر رفته ترکیه.قرار بود خبری شد تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8509 بازدید | 211 پست
عزیزم شما مگه پاسپورت داری؟؟ 😂😂 من هم پاسپورت گرفتم هم مسافرت خارج رفتم هیچ امضایی هم از کسی نخواس ...

ن فقط شما داری    

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یه تاپیک جدا بزنن

عجب دختر بی فکری 

امیدوارم اوضاعش خوب باشه اونجا 

به مادرت دلگرمی بده بگو حالش خوب بود گفته اگه دنبالم نگردین بازم زنگ میزنم.طفلک مادرو پدرت و همچنین خودت .

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
عزیزم شما مگه پاسپورت داری؟؟ 😂😂 من هم پاسپورت گرفتم هم مسافرت خارج رفتم هیچ امضایی هم از کسی نخواس ...

3- موارد مشترک میان بانوان و آقایان:
توجه : حضور شخص متقاضی الزامی است.

مدارکی که مي‌بايست توسط کليه متقاضيان ارائه گردد:
1-3) اصل شناسنامه و کارت ملي و يا تأئيديه ثبت احوال براي کليه متقاضيان.
2-3) ارائه اصل آخرين گذرنامه (در صورت معتبر بودن)
3-3)عکس بيومتريک (جهت آشنايي با عکس بيومتريک به اين لينک مراجعه نماييد
http://epolice.ir/page.php?68)
الف:آقايان بدون کلاه و عينک کراوات و زيور آلات و آرایش مو و محاسن به طوري که پيشاني و گوش‌ها مشخص باشند. همچنین رنگ لباس و زمینه یکسان نباشد.
ب:خانم‌ها با حجاب کامل بدون آرايش و زيورآلات، با استفاده از روسري و یا مقنعه ساده و تیره به طوري که گردي صورت مشخص باشد. (برای دختران بالاي 6 سال با حجاب کامل)
4-3) اجازه محضري برای افراد زير 18 سال از سوی پدر و یا قیم قانونی.

5-3) افراد بالاي 15 سال ضمن حضور در دفتر مي‌بايست شناسنامه عکسدار ارائه نمايند.
6-3) افراد زیر 15 سال ضمن حضور در دفتر مي‌بايست گواهي اشتغال به تحصيل، دفترچه بيمه و يا گذرنامه عکسدار ارائه نمايند.
توجه: برای افراد زیر 6 سال،کودک می‌بایست در دفتر حاضر شده و ولی کودک یک قطعه عکس از کودک خود را ارایه نماید.
7-3) بازنشستگان نظامي که 5 سال تمام از بازنشستگي آنها نگذشته است ارائه نامه از حفا يگان مربوطه الزامی است.
8-3) بازنشستگان نظامي که 5 سال از بازنشستگي آنها مي‌گذرد می‌بایست اصل و کپي کارت کانون بازنشستگان را ارایه دهند (نیازی به ارایه گواهی از سازمان متبوع نمی‌باشد).
9-3) نظامیان شاغل می‌بایست نامه موافقت حفا یگان مربوطه را ابتدا به دبیرخانه اداره گذرنامه ارایه و پس از ثبت به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی ارایه نمایند.

اجازه نامه محضری برای بانوان متاهل از طرف همسر

❗ بانوان مقیم خارج احتیاج به اجازه محضری از همسر خود ندارند و همچنین اقامت با گذرنامه ایرانی قابل قبول می باشد.
❗ بانوانی که همسر آنها در قید حیات نمی باشند باید اصل گواهی فوت همسر و یا اصل شناسنامه باطل شده همسر و بانوان مطلقه اصل طلاق نامه را ارائه دهند.

بند 3-4 رو ببین عزیزم تو سایتم زدن

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.