2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم خواهرم بیخبر رفته ترکیه.قرار بود خبری شد تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8508 بازدید | 211 پست
دوستان باز کردم تاپیکو.اعصابم خرد شد بخاطر بعضی افراد تو تاپیک قفل کردم

ممنونم که خبرم کردی..باز خداروشکر که حالش خوبه...ببین یه مدت کاریش نداشته باشید..به مامانت گفتی که باهات تماس گرفته.؟؟ احتمالا اونجا باباتو دیده

.(عاشق بچه 92)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم که خبرم کردی..باز خداروشکر که حالش خوبه...ببین یه مدت کاریش نداشته باشید..به مامانت گفتی که ب ...

بله گفتم بهش،هرچقدر به خواهرم گفتم به مامانم هم زنگ بزنه گفت بعدا میزنم.فک نکنم تو اون شهر به اون بزرگی بابامو ببینه .حتما کسی خبرش کرده،خودمم موندم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
بله گفتم بهش،هرچقدر به خواهرم گفتم به مامانم هم زنگ بزنه گفت بعدا میزنم.فک نکنم تو اون شهر به اون بز ...

شاید باکسی از ایران در ارتباطه واون بهش گفته،فامیلی دوستی

دنیام دخترم
شاید باکسی از ایران در ارتباطه واون بهش گفته،فامیلی دوستی

آره شک خودمم به همینه.چون از فامیل فهمیده بودن بابامو شوهرم رفتن ترکیه.گفت بودیم برا کار رفتن.چون پدر من تو کار مبلمانه

بله گفتم بهش،هرچقدر به خواهرم گفتم به مامانم هم زنگ بزنه گفت بعدا میزنم.فک نکنم تو اون شهر به اون بز ...

شاید همون اشناتون تو فرودگاه گفته بهش..احتنالا اون ازش خبر داره

.(عاشق بچه 92)
عجب دختر بی فکری  امیدوارم اوضاعش خوب باشه اونجا  به مادرت دلگرمی بده بگو حالش خوب بود گ ...

آره دقیقا اینجوری گفتم،گفتم حالش خوب بود و خیلی راضی بود از وضعیتش.یکمم دروغ گفتم تا دلش قرص باشه😞

منم همچین برنامه ایی تو سرم هست ولی ترکیه نه المان 😂😂😂

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید