خواهرمجردم دو هفتست تقریبا از ایران رفته بدون اینکه به کسی بگه به بهونه باشگاه صبح زودجمع کرده رفته وهیچ زنگی نزده دیگه.خواستین تاپیکمو بخونین عنوانش خواهرم بیخبر رفته ترکیه....خلاصه پنجشنبه هفته گذشته پدرمو شوهرم رفتن استانبول نتونستن پیداش کنن پلیس هم گفته بود چون تو سن قانونیه نمیتونیم کاری بکنیم.چن روز بعد رفتن بابام اینا خواهرم از یه شماره بهم زنگ زد با حالت عصبانی و طلبکار که میدونم اومدن دنبالم بگو برگردن جای من خوبه ونگران نباشین.اصلا باورم نمیشد این دختر خواهر منه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلند پروازه .اینجا تو نازونعمت بود برا اینکارا نرفته اونجا.مادرم حالش خیلی بده
با این کاراش خخیلی خودشو بی ارزش کرده
بزارین تو حال خودش باشه تا سرش تو سنگ بخوره
زیادی تو نازو نعمت بودن هم خوب نیست
ادم باید سختی هم بکشه تا قدر دون باشه
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰