2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم خواهرم بیخبر رفته ترکیه.قرار بود خبری شد تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8509 بازدید | 211 پست
اسی دلم گرفت دلم به حال مادرت سوخت من یه دختر دارم مثل خواهرت ولی کوچکتر بدون اجازه یا به دروغ   ...

مادرم تو دوهفته پنج کیلو لاغرشده.مواظب دخترتون باشین 💜

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خواهرت بنظرم اینطور دوست داشته زندگی کنه.  اگر بابات و شوهرت پیداش میکردن مثلا چیکار م ...

بی خبر رفتن خیلی سخته خواهرش میتوتسته خانواده اش راضی کنه بعد بره تو دل مادرش اشوب پدر و مادرش الان همش چشم انتظارن شب و روز نداره 

چرا عزیزم دخترای مجرد ک ازدواج نکردن اجازه پدر میخاد و باید محضر برن و اون رو ب پلیس ب علاوه 10 بدن ...

عزیزم شما مگه پاسپورت داری؟؟ 😂😂 من هم پاسپورت گرفتم هم مسافرت خارج رفتم هیچ امضایی هم از کسی نخواستن. اطلاعات اشتباه نذارید.

اجازه فقط زن متاهل لازم داره

بی خبر رفتن خیلی سخته خواهرش میتوتسته خانواده اش راضی کنه بعد بره تو دل مادرش اشوب پدر و مادرش الان ...

دقیقا اینطوره.یبار حتی بهمون نگفت جدی.همیشه با مسخره بازی میگفت ما فک میکردیم شوخیه

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
بلند پروازه .اینجا تو نازونعمت بود برا اینکارا نرفته اونجا.مادرم حالش خیلی بده

با این کاراش خخیلی خودشو بی ارزش کرده

بزارین تو حال خودش باشه تا سرش تو سنگ بخوره

زیادی تو نازو نعمت بودن هم خوب نیست

ادم باید سختی هم بکشه تا قدر دون باشه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
عزیزم شما مگه پاسپورت داری؟؟ 😂😂 من هم پاسپورت گرفتم هم مسافرت خارج رفتم هیچ امضایی هم از کسی نخواس ...

عزیزم والا 6/7 سری سفر رفتم

و الانم باید برم تمدید کنم گذرمو تاریخش اتمام رسیده به خاطر این گفتم

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.